• 瀏覽: 15,930
  • 回覆: 186
+2
支持重判豬扮人。

入獄

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-3-14 08:59 PM 發表

有可能,苟姑娘會話雖然被告嘅故事難以證實曾經有發生,但是同樣亦唔能夠係毫無合理疑點下證明無發生, 喺疑點利益歸於被告下判無罪釋放, 唔好畀我講中 ...
而家D9姑娘真係乜都做得出架

引用:
原帖由 xoxVaderxox 於 2019-3-14 09:16 PM 發表
唔認罪但有悔意 加上低智能。
D9姑娘做埋辯護律師你話死唔死

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2019-3-14 09:29 PM 發表
可能罰抄100句”我以後唔講大話”!
唔食魚柳飽

引用:
原帖由 fb666 於 2019-3-14 05:43 PM 發表
林子健涉報假案
明午裁決2019年03月14日 14:05
https://hkgpao.com/wp-content/uploads/2019/03/20190314-LAMCHIKIN-NOW2-1024x536.jpg
民主黨成員「釘王」林子健,前年涉嫌向警方虛報稱被擄走施虐,被控「明知地向警員虛報有人犯罪」罪,案件明日下午2時半於西九龍裁判法院裁決。

警方質疑「做Show」上月 ...
有黃底法官守尾門,你覺得可以點?  

不過喺新界西補選前宣判都好,有咩偏判決就大家睇到,用選票說不.

引用:
原帖由 fb666 於 2019-3-14 05:43 PM 發表
林子健涉報假案
明午裁決2019年03月14日 14:05
https://hkgpao.com/wp-content/uploads/2019/03/20190314-LAMCHIKIN-NOW2-1024x536.jpg
民主黨成員「釘王」林子健,前年涉嫌向警方虛報稱被擄走施虐,被控「明知地向警員虛報有人犯罪」罪,案件明日下午2時半於西九龍裁判法院裁決。

警方質疑「做Show」上月 ...
咁孤寒,最少都要食seafood

Peanut and popcorn ready

引用:
原帖由 胡姬卵 於 2019-3-15 12:08 AM 發表
證據不足,無罪釋放。
x2

控方未能毫無疑點證明錄影裡面個位戴口罩、行路內八字,身型似隻豬既人就係被告

另外,控方未能排除擄劫者有秘密通道離開旺角,避開攝錄

無罪!

有黃氣,社服令是常識吧

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-3-14 08:16 PM 發表

苟姑娘當道 ,40小時社會服務令都算贏啦
官會引用精神有問題,連服務令都有唔洗!

律師,警察睇1500小時老閉都質疑人呀,你去睇囉

大人話肥仔信教的不會講大話,而且冇人蠢到自己釘自己,疑點很大無罪放人;
即時6呎二從暗處撲出,向傳媒大噴口水.

支持子健脫罪,黃屍無罪已成事實,以後唔使審㗎喇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]