• 瀏覽: 15,964
  • 回覆: 186
+2
浪費警力,坐十年!

相信一定輕判!
法官會唔會信,有人會整傷自己屈人?
正如做媽媽的,點會殺死自己個仔,去屈老公其他女人殺死個仔?
點可能有咁嘅人?
正如唔會有人整傷整殘整死別人/自己,呃保險金一樣!

疑點利益歸於被告, 無罪釋放, 退庭!
威...........................武...........................

疑點實在太多了,
案件重組多一次,
再釘一次全身的。

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2019-3-14 08:36 PM 發表

無罪啦
基本上罪成已經算贏

引用:
原帖由 fb666 於 2019-3-14 05:43 PM 發表
林子健涉報假案
明午裁決2019年03月14日 14:05

民主黨成員「釘王」林子健,前年涉嫌向警方虛報稱被擄走施虐,被控「明知地向警員虛報有人犯罪」罪,案件明日下午2時半於西九龍裁判法院裁決。

警方質疑「做Show」上月 ...
估吓,肥仔老友人格卑劣的三白眼,
會否到法庭撐條歪咀肥仔?

罪成社會服務令120小時

引用:
原帖由 男E 於 2019-3-14 08:50 PM 發表
疑點利益歸於被告, 無罪釋放, 退庭!
威...........................武...........................
有可能,苟姑娘會話雖然被告嘅故事難以證實曾經有發生,但是同樣亦唔能夠係毫無合理疑點下證明無發生, 喺疑點利益歸於被告下判無罪釋放, 唔好畀我講中

白痴9官守美門

引用:
原帖由 fb666 於 2019-3-14 06:36 PM 發表

四年?四個月都算你贏!
守行為?社會服務令?

等睇狗官表演

引用:
原帖由 tse06955253 於 2019-3-14 08:57 PM 發表

估吓,肥仔老友人格卑劣的三白眼,
會否到法庭撐條歪咀肥仔?
梗係等判咗案先決定, 有罪咪潛水,無罪咪仆出黎發惡囉。

林子健是智障的,政府這樣對付傷殘人士,需賠償100萬

等睇歪咀尿壺受靶

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]