• 瀏覽: 15,639
  • 回覆: 201
狗係有樣睇,加拿大同日本個狗樣現晒形。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
跟美狗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神殿老子 於 2019-3-14 05:36 PM 發表

跟主人
王小虎:「老闆,羅剎教打完喇喎,下期打邊個?」

春有百花秋有月
夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭
便是人間好時節

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gblsf4 於 2019-3-14 06:41 PM 發表

得台灣唔禁?
哈哈,可能台灣網絡接收差,所以仲未知道佢主人已叫左禁飛,所以仲傻下傻下

回覆 引用 TOP

😅睇得出係奴才

回覆 引用 TOP

都差唔多禁哂唔飛先跟禁

縱然滄海變成桑田,高山化為平地,日月失色,天地崩塌,但我們的愛卻會永遠燃燒,直至宇宙的盡頭。有一天,我們會重逢,你將再從這道銅門走進來。

回覆 引用 TOP

有咩講就講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 toledo 於 2019-3-14 05:35 PM 發表

繼美國後,日本亦禁飛波音737 MAX飛機。日本國土交通省宣布,禁止波音737 MAX 8和MAX 9飛機,進入日本領空。在全球多國停飛波音737 MAX飛機後,美國總統特朗普星期三宣布即時停飛所有波音737 MAX 8及MAX9客機,直至波音交代解決方案為止,指美國民眾安全是最主要關注。美國聯邦航空管理局表示,是根據新證據作出停飛決定。當局一度要求波音下個月前完成MAX客機的控制程式軟件升級, ...
台灣今日先話宗主國唔禁飛,自己都唔洗禁
然後就被宗主國打一巴掌

引用:
原帖由 拉屎围家私 於 2019-3-14 06:29 PM 發表

法撚功日日鬧江派喎? 大細奶係咪老蒙咗分唔清左右?
就嚟美國總統都係江派嘅人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 toledo 於 2019-3-14 05:35 PM 發表

繼美國後,日本亦禁飛波音737 MAX飛機。日本國土交通省宣布,禁止波音737 MAX 8和MAX 9飛機,進入日本領空。在全球多國停飛波音737 MAX飛機後,美國總統特朗普星期三宣布即時停飛所有波音737 MAX 8及MAX9客機,直至波音交代解決方案為止,指美國民眾安全是最主要關注。美國聯邦航空管理局表示,是根據新證據作出停飛決定。當局一度要求波音下個月前完成MAX客機的控制程式軟件升級, ...
日本人最後都硬起來了!那個自由之肛的中嘩氓蟈呢?
啊!忘記蔡英文是硬不起來的老處女。

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2019-3-14 06:13 PM 發表

金仔點會禁飛啫,直情打你落黎。吹屎安更加唔洗講,你幾時見過佢做野?
肥仔安都可能未知,仲上緊普通話堂。

回覆 引用 TOP

引用:

做狗真係慘,永遠要行最後

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 charlir2005 於 2019-3-14 05:37 PM 發表

新聞報導話, 之前美國已有幾名機師針對737 max安全作出投訴, 當局竟然乜都無做, 依家死左幾百人, 各個遇難者同全球航空公司都可以向波音同美國政府索償, 呢鑊仲唔破產?

...
有香港蝗蟲話美國人有掘地掩埋咩?
死人天天都有。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mousehunter 於 2019-3-14 06:46 PM 發表

會唔會波音用咗好多華為零件搞到失事, 侵侵一於反客為主, 賴落中國身上
呢句精景

垃圾黃絲可以起機了

已j

富甲半屋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-3-14 05:41 PM 發表

見成班狗類, 上致國家, 下致香討既品種
主人一聲令下, 齊齊跟尾狗轉呔...........好x壯觀
由其個位香討信佛大話精少奶奶~~~~~好很臭、係好狠醜。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右