• 瀏覽: 1,393
  • 回覆: 27
立法會議員涂謹申接獲求助,有香港商人欠中資銀行香港分行債務,在內地構成「合同詐騙罪」,判無期徒刑、後改判囚十八年,至今已服刑十年。

何解鄰國上市公司呃香港股民錢, 果班老千唔駛響鄰國坐監既???

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/544892/

西環愛將、建制派議員、何君堯執業律師
塗劣屍邊次幫市民難關? 每次完敗後就自己走人。

係香港發生,
大陸佬有咩權處理.

引用:
原帖由 班納沒恨 於 2019-3-14 04:51 PM 發表
塗劣屍邊次幫市民難關? 每次完敗後就自己走人。
你岩~我都覺得呢位苦主搵錯人~
佢應該搵梁美芬~
梁美芬同中聯辦關係好, 又係四大護法既弟子, 正所謂打狗都要睇主人面丫嘛

隱瞞內地公司分紅但係抵押內地公司借錢唔還,咁都幫得落?

搵得飯民幫手一定唔係好人黎

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-3-14 05:06 PM 發表
搵得飯民幫手一定唔係好人黎
乜林鄭咁衰架??
唔係好人都仲要幫佢

引用:
原帖由 mah49 於 2019-3-14 04:57 PM 發表
係香港發生,
大陸佬有咩權處理.
咪係,係香港發生,
美國佬邊有權捉孟晚舟

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-3-14 04:45 PM 發表
立法會議員涂謹申接獲求助,有香港商人欠中資銀行香港分行債務,在內地構成「合同詐騙罪」,判無期徒刑、後改判囚十八年,至今已服刑十年。

何解鄰國上市公司呃香港股民錢, 果班老千唔駛響鄰國坐監既???

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/544892/ ...
香港股民又唔報警

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-3-14 05:21 PM 發表

香港股民又唔報警
咩冇呀??? 不過老千響大陸, 拉條毛呀!!

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-3-14 05:25 PM 發表

咩冇呀??? 不過老千響大陸, 拉條毛呀!!
咁証監管咖嘛,香港股民贏嗰時又唔出聲?

揸回鄉咳返大陸都係扺死啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]