• 瀏覽: 19,440
  • 回覆: 281
+2
引用:
原帖由 yooyoo 於 2019-3-14 03:49 PM 發表
黃絲政棍法棍狀棍如果想入冊,俾隻雞脾你地食又如何。吊你老味犯左法坐監呀,你做嘆世界呀?要唔要提供埋屌西服務呀?
咁D屌西服務ㄧ定要揾亞譚佢老婆同個女去做個標準,同每個犯屌西時D出水量ㄧ定要相同份量不多不少才算公平呀。

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-3-14 04:38 PM 發表

其實每人半隻雞先叫合理
起碼有原味同香辣揀

On9議員

男女平等! 囚犯都有權利生仔 !堅持男女同囚,日日仆野生仔!我要真仆野,唔要五姑娘!

誰選佢出來的? 
選他的人, 是否有同樣想法? 

佢份糧加埋落去

一定係收到痴瘋投訢, 獄中受到不公平對待.

原來先係痴瘋獄友之光.

不如用你份垃圾會份糧去買啦

引用:
原帖由 鼠貓 於 2019-3-14 03:15 PM 發表
「燒雞翼我鍾意食」,唔少香港人都鍾意食雞翼,但又幾多人會介意雞翼嘅大細呢?

近日公務員間瘋傳一張由立法會議員譚文豪(Jeremy)就懲教署預算案開支嘅書面問題,內容提到經常有在囚人士反映,署方派發嘅雞翼大小不一,並建議政府加撥款,令雞翼餐由一份變兩份。據悉,有部分公務員在WhatsApp群組內認為Jeremy小題大做,為咗雞翼就要佢哋做咁多嘢。

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/n ...
加啲鮑魚雞翼。

引用:
原帖由 鼠貓 於 2019-3-14 03:15 PM 發表
「燒雞翼我鍾意食」,唔少香港人都鍾意食雞翼,但又幾多人會介意雞翼嘅大細呢?

近日公務員間瘋傳一張由立法會議員譚文豪(Jeremy)就懲教署預算案開支嘅書面問題,內容提到經常有在囚人士反映,署方派發嘅雞翼大小不一,並建議政府加撥款,令雞翼餐由一份變兩份。據悉,有部分公務員在WhatsApp群組內認為Jeremy小題大做,為咗雞翼就要佢哋做咁多嘢。

你老板,呢條肥譚點做嘢架?梗係爭取在囚人士每月去頂爺度刷一餐啦,爭取雞翼?真係九唔搭八。

引用:
原帖由 1234512345sosos 於 2019-3-14 04:36 PM 發表

唔好咁少,加多女人俾犯人,先叫做香港特色
咁成班女D毛都要數清數楚比D犯,條條女D毛都要同ㄧ數目才好呀,是但ㄧ條女少一條毛個條譚仔蠔又投訴唔公平呀!

引用:

為何他們不奉公守法呢?

引用:
原帖由 kk021488 於 2019-3-14 04:56 PM 發表

加啲鮑魚雞翼。
用吉品鮑魚揸汁,然後嚟煮雞翼食。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]