• 瀏覽: 1,346
  • 回覆: 16
若將來香港與大陸有逃犯引導,建制狗其實比民主派危險得多,
因為民主派很多人是不能或不會回鄉,不回鄉就不會在內地犯案.

相反建制狗慣性在內地嫖賭飲吹偷呃拐騙,報應是時候了.

引用:
原帖由 天地冇正氣 於 2019-3-14 02:50 PM 發表

相反建制狗慣性在內地嫖賭飲吹偷呃拐騙,報應是時候了. ...
咁你應該支持逃犯引導法修訂議案

你唸真D就會明白自己呢句有問題

咁咪要通過啦
拉返班獻世派唔係犯民期望咩

點止!大6班通輯犯走晒嚟香港都仲得。
所以,你話飯民無同阿爺打龍通真係講都無人信

到時,任佢拉,花屈都唔關香港法庭事,

引用:
原帖由 天地冇正氣 於 2019-3-14 02:50 PM 發表

相反建制狗慣性在內地嫖賭飲吹偷呃拐騙,報應是時候了. ...
依樓主所講 今次民主派應該全部投票贊成

引用:

乜𨶙野理論,返內地就要犯案,原來這是某些人思維

咁犯民應該大力支持通過先係嘛

又好似有道理喎,不過自己友明知都唔會拉啦

咁咪啱晒泛民賤畜胃口囉,仲嘈咩?

如果香港冇逃犯引渡協議 串謀謀殺都好容易 只要知道被害者係會返大陸 向大陸殺咗佢 跟住返嚟香港乜事都冇 係唔係畀民主黨講嘅嘢更加危險呢 其實大陸一早已經做咗協議嘅內容 大埔換錢店謀殺案 大陸匪徒向香港殺人 大陸一捉到 就即刻引渡返香港 如果大陸唔咁做 大陸人響香港犯案 返大陸冇事 就真係天下大亂

引用:

咁點解反對的是泛民呢,樓主真反智!

大6貪官走資走佬黎黎香港!送錢比政黨洗,呢班人當然反對引導啦
送錢比乜政黨,心照啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]