• 瀏覽: 681
  • 回覆: 13
美國即時停飛所有波音737 MAX 8及MAX9客機。

終於做番件好事!

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/4096398-特朗普緊急命令-即時停飛波音737-max

突突可能盤算緊, 貿易易差又將擴大, 再加幾多進口關稅好呢 

引用:
原帖由 超級妙趣遊星 於 2019-3-14 12:08 PM 發表
突突可能盤算緊, 貿易易差又將擴大, 再加幾多進口關稅好呢
又或者唸緊: 呢鑊屈俄羅B好, 定係屈普魯士好呢? 呢排肥媽唔多聽話

吊,全世界用家叫停,你主人家先跟下風叫停!
去到無彎轉先咁講啫。

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2019-3-14 01:11 PM 發表

又或者唸緊: 呢鑊屈俄羅B好, 定係屈普魯士好呢? 呢排肥媽唔多聽話
麥大媽已經响咗唔再尋求連任, 學林鄭特話, 人到無求膽自大喇

換返架飛機啤人

咁國際線都差唔多停哂,唔爭左停埋國內啦。

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-3-14 01:15 PM 發表
吊,全世界用家叫停,你主人家先跟下風叫停!
去到無彎轉先咁講啫。
下次選嗰陣可以大大聲話: 成功爭取737Max系列停飛

班低低地選民跟住大叫: Yeah

即係話個update搞唔掂?

之前美政府都好撐737MAX, 美媒仲話中國第一時間禁飛係貿易戰報復.
拖了幾日, 現在又緊急叫停, 莫非內情比外界知道的更大鑊 ?

美國佬要跪低

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2019-3-14 01:57 PM 發表
之前美政府都好撐737MAX, 美媒仲話中國第一時間禁飛係貿易戰報復.
拖了幾日, 現在又緊急叫停, 莫非內情比外界知道的更大鑊 ?
美國真正一小人,
自己衰仲話人地玩報復……正一八婆格!
一個大國由一堆八婆當權,真攪笑!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]