• 瀏覽: 40,522
  • 回覆: 221
  • 追帖: 5
+3
真係畀佢攪屎,以為咩事,等我從下載Whats App,攪到咩都冇哂,又唔係幾懂回復,真激氣😥

冇事呀

引用:
原帖由 kit1981200131 於 2019-3-14 09:48 AM 發表
都話唔好佔中
都是佔中狗

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-3-14 09:54 AM 發表
侵侵話, 華為既海底光纖發出攻擊指令, 我一早警告左你地啦.
侵侵:
一定係中方用特異功能人仕發功影響
唔需要擔心.
我地已經搵咗唐尼.斯達克同里德·理查斯處理緊

一定有一部華為機,如果唔係好難繼續落去

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2019-3-14 09:29 AM 發表
Facebook周三表示,旗下facebook、Messenger和Instagram社交網站一度「死機」。有香港用家表示凌晨使用facebook時無法登入,在WhatsApp發送不到圖片。死機情況出現逾6小時,仍有用家表示遇到登入或收發訊息問題。有指這次可能是facebook最長一次死機。

根據監察網站Downdetector.com,美國東西岸部份地區、歐洲部份地區及其他地區,於美東時間中午 ...
美國CIA update 新後門過程中失敗

引用:
原帖由 cll4793 於 2019-3-14 09:49 AM 發表
吊佢老美進出後門太頻密,菊花爆左。LOL!
聽講係CIA 基於波音飛機危機update新一輪後門 過程失敗,累及大部分系統

有人之前預言過會死機。

好了唔講。

俾人hack咗

引用:
原帖由 gakoduck 於 2019-3-14 09:49 AM 發表
尾國佬係咪set緊black door呀
順手插贓華為

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2019-3-14 12:16 PM 發表

用唔到,仲唔去死?無左fb,人生無晒樂趣,唔死都對唔住自己啦
係都你死先

的雜種狗又係度周圍攻擊,做咁多仆街野,會比個天 DQ

莊多一二個鴨屎通信

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]