• 瀏覽: 40,552
  • 回覆: 221
  • 追帖: 5
+3
網絡受到不明攻擊呀,運作受影響,要死機等救啦

突然清靜左

引用:
原帖由 gakoduck 於 2019-3-14 09:49 AM 發表
尾國佬係咪set緊black door呀
應該是

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-3-14 11:56 AM 發表

都話左學好英文好重要,學好英文先出Post
乜嘢叫Black Door?
香討啲中文,白字多如牛毛

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-3-14 09:54 AM 發表
侵侵話, 華為既海底光纖發出攻擊指令, 我一早警告左你地啦.
係華為光纖外層塑膠發出指令。

真係地球災難

要搞就搞藍雀啦~明剃傻普佢眼眉。

少用,無乜所謂。

Update WhatApps version 2.19.31 正常番晒

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-3-14 04:53 PM 發表
Update WhatApps version 2.19.31 正常番晒
唔關ver事,幾日之前已經update左呢個ver用左幾日 冇問題, 淨係今朝有問題

引用:
原帖由 dudehk 於 2019-3-14 04:58 PM 發表

唔關ver事,幾日之前已經update左呢個ver用左幾日 冇問題, 淨係今朝有問題
原來如此

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-3-14 04:53 PM 發表
我隻 android 最新 係 2.19.53 但唔係新機

吊唔怪得成日send唔到

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2019-3-14 09:29 AM 發表
Facebook周三表示,旗下facebook、Messenger和Instagram社交網站一度「死機」。有香港用家表示凌晨使用facebook時無法登入,在WhatsApp發送不到圖片。死機情況出現逾6小時,仍有用家表示遇到登入或收發訊息問題。有指這次可能是facebook最長一次死機。

根據監察網站Downdetector.com,美國東西岸部份地區、歐洲部份地區及其他地區,於美東時間中午 ...
俾人HACK緊

引用:
原帖由 peimak 於 2019-3-14 03:44 PM 發表

香討啲中文,白字多如牛毛
上網打字, 你又何必認真呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]