• 瀏覽: 4,493
  • 回覆: 65
+5
去過邊都知, 慳返好多時間唔洗去飛卜打卡呃like

引用:
原帖由 廢坑正垃圾 於 2019-3-15 03:48 PM 發表
土共監控人民最落力
中共監控人民就最好,我最喜歡,等壞人無所遁形。莫非閣下係...

引用:
原帖由 vampire912 於 2019-3-14 07:29 PM 發表
其實盲反咁驚就唔好攞出世紙,唔好返學,唔好攞HKID,唔好用銀行,唔揾工做,唔好識朋友,做個隱樣,出街戴面具,剩係坐喺電腦前面打 j 咪唔會洩漏私隱囉,剩係洩精就夠私隱吧。 ...
買電腦要家人出錢,上網要家人登記先得,否則一樣會洩

話人地大陸電子化侵犯私穏,香港都唔好得幾多。你張八達通差佬可以用破案,e-banking,信用卡都有人知你d料,有無守私人條例點會話你知

引用:
原帖由 鼠貓 於 2019-3-15 04:23 PM 發表

買電腦要家人出錢,上網要家人登記先得,否則一樣會洩
咁樣佢哋又會話無自由無人權,真係難服侍,其實簡單離開咪得囉,我指人世。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 vampire912 於 2019-3-14 19:22 發表

無㗎,戴面具出街囉,但係......你係邊位啊?戴唔戴有人理會咩?私隱其實係睇情況嘅,唔好跟人傻啦。
就係要佢果的心態先易被利用比人利用

班反中犯民們的玻璃心又碎滿一地了

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2019-3-16 09:24 AM 發表

就係要佢果的心態先易被利用比人利用
真係唔明一個人光明正大,咩事要咁驚?

引用:
原帖由 linyaoyao 於 2019-3-14 12:09 PM 發表
中共監控人民達到禮崩樂壞的程度
山水香港集團不變應萬變

真係回到未來了....勁呀..

不過要安檢

引用:
原帖由 廢坑正垃圾 於 2019-3-18 10:38 發表
有好多人奴性特別強,無端端都喜歡比人監視
照你咁講,美國奴嘅奴性都一樣好強㗎喎!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]