• 瀏覽: 8,804
  • 回覆: 55
  • 追帖: 1
本身就冇信譽,亦冇民主,連一人一票選總統都冇的國家來。。。。但會批評其他國家唔民主

引用:
原帖由 starr 於 2019-3-13 03:06 PM 發表
波音737、華為5G、一帶一路、S-400、北溪二線、制裁伊朗、耶路撤冷大使館、侵略委內瑞拉、台灣斷交、鋼鋁關稅、退出巴黎協定 ... ...

美國近年的國際政策
幾乎都遭到全世界反對
美國信譽還剩多少
...
外交永遠係靠拳頭,同信譽關系不大

引用:
原帖由 中午永恆的羊 於 2019-3-13 04:12 PM 發表
點樣打飛機? 用737max8啦! 機頭勁,新系統,仲會自動俯衝添。
美國原裝,質量有保證啊嘛,話俯衝一定俯衝!而且唔需要人手干預架,自己就得架啦!
用max8,即刻打亦得,慢慢打亦得。
得左

引用:
原帖由 starr 於 2019-3-13 03:06 PM 發表
波音737、華為5G、一帶一路、S-400、北溪二線、制裁伊朗、耶路撤冷大使館、侵略委內瑞拉、台灣斷交、鋼鋁關稅、退出巴黎協定 ... ...

美國近年的國際政策
幾乎都遭到全世界反對
美國信譽還剩多少
...
佢犯咗個致命嘅錯誤,一步錯滿盤皆落索
我地呢一代可以見證大國嘅傾倒,算係大飽眼福

尾國又贏

老美只係靠惡

引用:
原帖由 朱Bill 於 2019-3-13 03:22 PM 發表
美國有L信譽
美國係無信譽,但甘心信教嘅人仍然有唔少

自從雷曼兄弟事件老美信譽己經沒有啦!
佢哋講什麼背後只有利益...

衰開有條路~

引用:
原帖由 starr 於 2019-3-13 15:06 發表

美國近年的國際政策
幾乎都遭到全世界反對
美國信譽還剩多少
...
所以美帝說:
是時候滅支共了

引用:

美國近年的國際政策
幾乎都遭到全世界反對
美國信譽還剩多少
...
小學雞都知老尾信唔過係犯文反中亂講先自我感覺良好

引用:
原帖由 中午永恆的羊 於 2019-3-13 04:12 PM 發表
歡迎討論美國近年的"成功"

引用:
你練左咁耐,到第幾重?

引用:
原帖由 最後通牒 於 2019-3-13 03:30 PM 發表
日本也是,經常性做假,鋼鐵質量不達標
他們的沒落是必然的,我們國家正在起飛,他們可以也照了
日本衰敗是20年前的事了,不提也罷

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]