• 瀏覽: 5,497
  • 回覆: 79
+12
日本早已不是亞洲國家

轉貼員馬上遷移去住,做個樣板俾的低等人睇。

引用:
原帖由 Vman7 於 2019-3-14 07:08 PM 發表

你黎黎去去三幅屁,冇興趣再同你鳩噏落去
嗱!萛係咁啦!比機會你回左咁多次,賺左咁多蚊喇,仲唔快d多謝我?

Bye bye 喇👋🏻👋🏻

🐕🐕🐕 ...
咁撚屎㗎,唔夠人講就走,我D花生仲未食完呀

引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-13 09:22 PM 發表

我是英籍香港人
可以見識大英祖國嘅帝國,去日本又可以見識日本民族嘅優秀同中共大陸之不堪
屌,拎住大陰蒂國護照有幾撚巴閉啫,一鑊硬脫鳩比全世界攞來做笑柄,而家日日比歐盟玩,全部做哂地底人,一D面都冇;仲有你一個唔覺意攞住本濕鳩BNO,即刻變撚在18 層地底人,乜撚地位都冇……

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2019-3-15 09:49 AM 發表

成為做美國狗的國家,定時被美國強姦的國家
美軍幾時鳩痕就走出基地去強姦D日本妹,最慘就係生出來嘅仲要記低係邊度被人強過,乜撚野 "石井",  "草間", "田野","川上" 呀😂😂

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-3-13 03:35 PM 發表

係佢地自己唔返去啫,政府人員都話左佢地可以返去,對政府人員健康完全無影響!
點解自己國民對自己政府都咁無信心?

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2019-3-16 05:52 PM 發表

點解自己國民對自己政府都咁無信心?
有強國出品又平又靈敏的電離輻射探測儀,進入核電廠若干距離,望住讀數一路升,BB聲跟讀數升而加快,睇你重有無信心?

自欺欺人

香港討論區點解有台省人

幾時至控制到個反應堆?
幾時至會不再排核污染水入太平洋?

8個月搞掂就話啫,而家係8年都未完全搞掂仲好意思攞出嚟J

可惜好快震過

日本人自身都唔敢响日本住,响日本睇過日本節目,輻射經海洋入侵晒成條食物鏈(海鳥吃輻射魚後於陸上排泄化肥、生植物、草食動物、生產奶制品及肉類),知道為何日本房地產在東南亞各地大賣嗎?就是日本人自身都搬離日本,所以都在賣房地

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]