• 瀏覽: 5,476
  • 回覆: 79
+12
引用:
原帖由 Vman7 於 2019-3-14 03:44 PM 發表

嘩!變態到玩人狗仲要周圍同人講,耀武揚威
大6A 真係乜都做得出,佩服佩服🙇🏻🙇🏻🙇🏻

btw,其實我唔明你寫乜,兩地差異太大,有好多野扮唔到架! 特區護照喎~~~ ...
嘻嘻嘻。。。。難很有狗識回應人。你話唔好玩咩?

引用:
原帖由 Vman7 於 2019-3-14 03:48 PM 發表

唉,學好d廣東話先再扮啦!你估$0.5 咁易搵架咩
咦?香港土生土䎑狗收開幾錢?

引用:
原帖由 肥輝仔 於 2019-3-13 03:10 PM 發表
不是還有5萬個家庭沒屋住嗎?點解唔提?
師兄,不要提,看不見,在那?在那?沒有這樣的事。

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-14 05:53 PM 發表

咦?香港土生土䎑狗收開幾錢?
果然係大陸L 扮港人,毛賊真係唔知醜到一個點

引用:
原帖由 Vman7 於 2019-3-14 06:59 PM 發表

果然係大陸L 扮港人,毛賊真係唔知醜到一個點
點解你咁肯定?呵!!!!!
你含過大陸L所以清楚知道大陸L係咩味?

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-14 05:52 PM 發表

嘻嘻嘻。。。。難很有狗識回應人。你話唔好玩咩?
嘩~你好叻呀!又玩狗,又比狗玩
你不斷回覆自取其辱,暴露大6A扮港人,真係人唔笑,妳阿媽都吠

引用:
原帖由 Vman7 於 2019-3-14 07:04 PM 發表

你不斷回覆自取其辱,暴露大6A扮港人,真係人唔笑,妳阿媽都吠
係咪扮好啦!你都承認我玩到香港土生土長狗死下死下~~~~

引用:
原帖由 Vman7 於 2019-3-14 07:04 PM 發表

係呢?含完大陸L都唔敢話比人知好唔好味?
黎!醒你含多六~~~~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-14 07:01 PM 發表

點解你咁肯定?呵!!!!!
你含過大陸L所以清楚知道大陸L係咩味?
你黎黎去去三幅屁,冇興趣再同你鳩噏落去
嗱!萛係咁啦!比機會你回左咁多次,賺左咁多蚊喇,仲唔快d多謝我?

Bye bye 喇👋🏻👋🏻

🐕🐕🐕

引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-13 09:22 PM 發表

我是英籍香港人
可以見識大英祖國嘅帝國,去日本又可以見識日本民族嘅優秀同中共大陸之不堪
核廢料水污染太平洋,又真係幾優秀。。。

優秀?核水點解唔處理?排出大海毒害全球,清醒D啦

引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-13 01:01 PM 發表
民族優秀真係唔同
身在日本回你
中國人很奇怪點解係依個國家冇塑膠蛋毒奶粉 井裡的蛙見井水污穢 就全世界嘅水都應該污穢

引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-13 01:03 PM 發表
終於明白明治維新可以成功同埋日本食兩粒原子彈可以避開赤化,美國可以輸入民主,成為世界偉大國家之一
成為做美國狗的國家,定時被美國強姦的國家

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-3-13 11:14 AM 發表
8 年前,日本東北發生 9.0 級大地震,結果引發大海嘯。除了東北部份城市遭受大量人命傷亡以及毀滅性的破壞,更引發了嚴重的核洩漏事故。至今,部分區域依然處於紅色警戒,居民不得進出成爲荒城。幸好獲得各國協助,尤其是台灣的踴躍捐款,日本受災嚴重的沿海地區一直循序漸進地重建。有台灣的旅日宅網民近日就走訪當年災區,竟被當地的重建效率、進度嚇了一跳,更不禁感嘆:「當年捐的錢都值了!」
台灣網民「小莊莊」在  ...
啲核廢水去咗邊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]