• 瀏覽: 5,490
  • 回覆: 79
+12
引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-13 01:01 PM 發表
民族優秀真係唔同
身在日本回你
我當年捐啲錢都值了,重建完又靚又大重要可以入住,日本就仲係輻射範圍重建完都唔敢住啦,仲要搞到老美軍人20幾個生癌😂

引用:
原帖由 Vman7 於 2019-3-14 10:46 AM 發表

中國狗
做乜鬧埋自己呀
即時有人出黎認係中國人養既狗喎。

引用:
原帖由 Vman7 於 2019-3-14 10:46 AM 發表

中國狗
做乜鬧埋自己呀
我係攞住中國特區護照既中國人,同攞住bno既香港土生土長中國狗完全唔同。請狗狗別亂吠。。。

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-14 12:07 PM 發表

即時有人出黎認係中國人養既狗喎。
我唔明你咁鍾意認自己係狗為乜,anyway, 你係有選擇自由

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-14 12:21 PM 發表

我係攞住中國特區護照既中國人,同攞住bno既香港土生土長中國狗完全唔同。請狗狗別亂吠。。。
嘩!好叻呀,特區護照呀!
新移民放個屁都大聲d!
厲害了,我的國!

引用:
原帖由 Vman7 於 2019-3-14 01:03 PM 發表

嘩!好叻呀,特區護照呀!
新移民放個屁都大聲d!
厲害了,我的國!
新移民?我同理魯務開鑊時理滷味連無都未生。。。

引用:
原帖由 Vman7 於 2019-3-14 01:00 PM 發表

我唔明你咁鍾意認自己係狗為乜,anyway, 你係有選擇自由
我而家同隻狗玩緊。。。。隻狗名我我六九。。。。

引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-13 01:01 PM 發表
民族優秀真係唔同
身在日本回你
福島核幅射攪掂未?身在日本既你係唔係吸得幅射多所以變得咁柒

引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-14 02:11 PM 發表

我見到大量大陸人喎
唔好睇埋啲垃圾大陸傳媒講嘅嘢啦,你係咪俾人洗咗腦,大陸才是地獄鬼國
你係咪冇錢去日本呀
乖乖哋做個第三世界落後地方嘅大陸井蛙啦 ...
哈哈.....估唔到你真係吸得幅射多講野都詞無倫次你睇少d毒果日報....俾個就黎破產既肥佬黎點到你柒下柒下

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-14 01:07 PM 發表

我而家同隻狗玩緊。。。。隻狗名我我六九。。。。
嘩!變態到玩人狗仲要周圍同人講,耀武揚威
大6A 真係乜都做得出,佩服佩服🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️

btw,其實我唔明你寫乜,兩地差異太大,有好多野扮唔到架! 特區護照喎~~~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-14 01:06 PM 發表

新移民?我同理魯務開鑊時理滷味連無都未生。。。
唉,學好d廣東話先再扮啦!你估$0.5 咁易搵架咩

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2019-3-13 02:59 PM 發表

有冇埋廢水污染海洋個變化
捐完啲錢淨係搞基建
將啲廢水繼續排放污染海洋
呢啲洗腦呃傻仔工程
除非智商得90
如果唔係都知日本賤到仆街
冇錯,係傻仔先去讚日本重建得好,8年仲不停排放輻射水出海污染大海,呢D係咩重建得好呀,污染大海嘅行為真係衰到冇得再衰,所以呢D國家永遠都係二流就因為呢個原因了

中共官員最鍾意天災!

引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-14 02:11 PM 發表

我見到大量大陸人喎
唔好睇埋啲垃圾大陸傳媒講嘅嘢啦,你係咪俾人洗咗腦,大陸才是地獄鬼國
你係咪冇錢去日本呀
乖乖哋做個第三世界落後地方嘅大陸井蛙啦 ...
我睇到土生香港狗的身體比把口誠實。又話大陸制狗糧有問題,但天天都在吃。。。。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]