• 瀏覽: 4,849
  • 回覆: 50
+6
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
傳聞DJ人工高至5-10幾萬一個月, 係咪真????

就係梁家榮上場後, 傷港電台就變成深黃。
應先炒左佢。

回覆#1:
你又引述G報。
G報的水平:論: HKG報 Vs 周融
2.你說 “零收視”,電台只是播音,沒有收視 的問題。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-3-13 04:11 PM 發表
回覆#1:
你又引述G報。
香港電台有電視部,佔用了多頻道都不知,井底之蛙。

港台要改革

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-3-13 08:19 PM 發表
港台要改革
jc資訊頻道有活力。港台無活力太暮氣

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-3-13 04:11 PM 發表
回覆#1:
你又引述G報。
2.你說 “零收視”,電台只是播音,沒有收視 的問題
你無料就唔好扮嘢啦,唔識就上網查一下.

垃圾台

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-3-14 04:54 AM 發表

師兄窮到無錢買電視?。唔知有33,34台?
我有部22吋idtv , 比個地址我車黎送比你啦陰工
師兄,拿拿拿,過份左啦!太過份啦,你當人乞衣呀?我做義工,幫手拓上樓

引用:
回覆#1:
你又引述G報。
死白痴

引用:
原帖由 40342 於 2019-3-13 06:15 PM 發表

香港電台有電視部,佔用了多頻道都不知,井底之蛙。
井蛙生活得開心又點喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]