• 瀏覽: 7,132
  • 回覆: 109
  • 追帖: 1
+7
天水圍東華三院李東海小學女教師校內墮樓身亡惹關注,辦學團體成立獨立調查委員會徹查肇因。該校的女校長羅婉儀至今未有露面,東華三院主席王賢誌在社交媒體表示,曾與她通電話,對方稱會詳細考慮會否發聲明交代事件……

我很想知道羅校長的聲明內容,希望羅校長不會愈描愈黑吧。

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/daily/hk/747745/

撐校長

發個屁咩!人都死左你講乜都係一面之詞,而且校監已私底下見晒啲老師,你估個個撐你?都幾廿歲提早退休算把啦,以後做番多啲好事,等個良心好過啲仲好啦!日頭你可以開口死撐,到半夜三更你估你可以安枕?

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2019-3-13 07:39 發表
撐校長
件事未明白前
唔好幫任何一邊
雖然人林老師自殺係錯左

發就發喇~

仲要考慮~

撐「佔」就大大聲,出咗事就縮兼搬龍門。
引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-3-13 07:38 AM 發表
天水圍東華三院李東海小學女教師校內墮樓身亡惹關注,辦學團體成立獨立調查委員會徹查肇因。該校的女校長羅婉儀至今未有露面,東華三院主席王賢誌在社交媒體表示,曾與她通電話,對方稱會詳細考慮會否發聲明交代事件……

我很想知道羅校長的聲明內容,希望羅校長不會愈描愈黑吧。

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/daily/hk/747745 ...

香討都好多人撐校長話正常,

估計東華d人會見到,應該會比番一官半職在另一機構服務

引用:
原帖由 andyyyy 於 2019-3-13 07:41 AM 發表
發個屁咩!人都死左你講乜都係一面之詞,而且校監已私底下見晒啲老師,你估個個撐你?都幾廿歲提早退休算把啦,以後做番多啲好事,等個良心好過啲仲好啦!日頭你可以開口死撐,到半夜三更你估你可以安枕? ...
睇佢個死樣就知係共產黨員, 被共匪洗過腦個個西樣都一鳩樣

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-3-13 08:50 AM 發表

睇佢個死樣就知係共產黨員, 被共匪洗過腦個個西樣都一鳩樣

/revision/latest?cb=20190311073118
佢撐佔中的。

引用:
原帖由 fwjlxh 於 2019-3-13 08:59 AM 發表

佢撐佔中的。
認真,比我想像中好樣

引用:
原帖由 fwjlxh 於 2019-3-13 08:59 AM 發表

佢撐佔中的。
文匯左報係咁吹

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-3-13 09:17 AM 發表

文匯左報係咁吹
吹中左咪當假囉

引用:
原帖由 鼠貓 於 2019-3-13 09:44 AM 發表

吹中左咪當假囉
文匯左報吹話個校長係facebook撐佔中
咁你有冇見過facebook截圖吖?  如果冇嘅話9成係文匯報老吹囉!
就算有圖都可以係合成, 除非隻共產雞現身說法出來話撐佔中
否則都係靠吹, 香土好多打手就係靠 '屈人撐佔中' 食住維穩費條水

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]