• 瀏覽: 2,407
  • 回覆: 35
無問題嘅,英囯行帝制,有英女皇照住。

好快「本土 BNO」 都會有居英權,Asian English save the Queen.
引用:
原帖由 lindachung4ever 於 2019-3-13 03:59 AM 發表
英國首相文翠珊冇鬼用!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20190313/mobile/bkn-20190313032003430-0313_00912_001.html

脫歐協議被大比數否決 歐盟:硬脫歐機會大增

英國下議院周二(12日)就脫歐協議進行表決,最後以242贊成,391反對,149票的大比數差距否決協議。這次已是下議院第二次否決首相文翠珊 ...

無限期延長

等如中國人的有拖無欠

他們故意搞成很亂的局面,然后造成很無奈的現象,目的就是重新公投~~

他們是想重新公投,可得有個合理的理由,合理的借口啊~

可憐阿翠珊把聲都沙啞哂...

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-3-13 10:21 PM 發表
可憐阿翠珊把聲都沙啞哂...
心痛梅姨~
聲嘶力竭~

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-3-13 22:18 發表
他們故意搞成很亂的局面,然后造成很無奈的現象,目的就是重新公投~~

他們是想重新公投,可得有個合理的理由,合理的借口啊~
同一問題 公投完又再公投 豈不兒嬉?
會成國際笑柄的

引用:
原帖由 紅塵飛飛 於 2019-3-13 10:26 PM 發表

同一問題 公投完又再公投 豈不兒嬉?
會成國際笑柄的
我覺得是英國權衡利弊后,不想脫歐了~

故意造成這種局面,想賴在歐盟不走~

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-3-13 10:24 PM 發表

心痛梅姨~
聲嘶力竭~
所以事實証明,政治呢家嘢唔係個個識玩..睇下嗰個脫歐元兇仆街無賴Johnson,梅姨仲起用佢做外相,佢就倒插梅姨一刀仲笑騎騎,所以梅姨還是作歸家娘做主婦吧喇...

放心,本土港獨狗帶埋全副身家去幫拖

其實依家喺成個歐洲玩謝英國

距離英格蘭共和國成立又近一步

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-3-13 05:32 AM 發表
無問題嘅,英囯行帝制,有英女皇照住。
好快「本土 BNO」 都會有居英權,Asian English save the Queen.
驚有英國難民湧入港。

公投完又吾脫,總話民主

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]