• 瀏覽: 12,131
  • 回覆: 224
+5
美國佬明剃頭777眼眉

引用:
原帖由 插旗2 於 2019-3-13 02:45 AM 發表

美國計劃將香港亞太金融中心搬去台灣,等你仲發緊夢乜柒都唔知
你知唔知台灣大額外匯結匯須經央行核准
點可能做金融中心?

即是美國保留特區關稅甚麼優惠。經過美國這次貿易戰。中國和特區商人未來有應變措施。專家估計中美貿易佔雙方經濟當量百分比會下降

引用:
原帖由 插旗2 於 2019-3-25 05:10 PM 發表

新加坡李氏家族是影子政府成員。
川普和影子政府打緊杖。
搬都唔會搬去新加坡。
影子政府這個講法都出籠,這樣講就反而失去可信性。

再講下去就變成美國神盾局對中共507局吧

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-3-13 03:39 發表
成班賤種仆街食香港住香港用港幣, 竟然反轉豬肚想香港死, 尤其係咬長糧嗰條人渣陳方安死, 佢死嗰日都唔會見到[香港關係法]有變動.
分莊閑啦

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-3-13 03:39 AM 發表
成班賤種仆街食香港住香港用港幣, 竟然反轉豬肚想香港死, 尤其係咬長糧嗰條人渣陳方安死, 佢死嗰日都唔會見到[香港關係法]有變動.
陳太其他家族成員在小弟印象中好像在中國發展。陳氏家族一部分親中,一部分親英 ,一部分親美。賭注大包圍

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-3-26 02:43 AM 發表

陳太其他家族成員在小弟印象中好像在中國發展。陳氏家族一部分親中,一部分親英 ,一部分親美。賭注大包圍
陳或方氏家族食盡中國或西方國家茶飯

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-3-26 02:47 AM 發表

賭注大包圍

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-3-26 02:47 AM 發表

陳太最錫個寶貝仔

點算~
係咪宣布脫離中央管治~
宣布獨立~

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-3-26 02:43 AM 發表

多事之秋,怕且又要搞事,大家注意啦

引用:
原帖由 小婆羅門 於 2019-3-25 08:30 PM 發表

影子政府這個講法都出籠,這樣講就反而失去可信性。

再講下去就變成美國神盾局對中共507局吧
信主流傳媒仲衰過雙目失明,雙目失明只係睇唔到。
但主流傳媒早已經被影子政府控制,日日都被假新聞洗腦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]