• 瀏覽: 9,793
  • 回覆: 45
穿總 可以過到 2020 大限? 
味國人太幸福了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

碌毬死+日笨學者,蒜狗掃帚啦

引用:
原帖由 maoleitau 於 2019-3-13 04:37 PM 發表

人當然係度, 其它唔知.
一個七十幾歲嘅老人家, 當然係度這句難講

最希望中美大打出手的國家莫過于小日本

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-3-13 02:52 PM 發表

你懷疑侵侵嘅能力?
無可否認,佢係呢個俱樂部智障係最高 ,但係可以選擇唔同佢一齊玩架嘛。

想太多
中國人是一種:子女長期被餵過期食物、父母仍會向官員下跪的生物
只要有草吃,當代中國人都不會反抗

此種體制民風之下,希望政權崩潰是開玩笑

樓主之前大把數未找
先切丁提升返自己信用先

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-3-14 03:24 PM 發表
想太多
中國人是一種:子女長期被餵過期食物、父母仍會向官員下跪的生物
只要有草吃,當代中國人都不會反抗

此種體制民風之下,希望政權崩潰是開玩笑 ...
1911 年後中國最少有三個中央政權崩潰

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2019-3-14 04:03 PM 發表

1911 年後中國最少有三個中央政權崩潰
1911至1949,中國是有反中央的武力集團
今天台灣在北京看來也是反中央的武力集團
但明顯台灣無意理會中國內政

今天的中國人,面對強大的國家政權
是只可下跪的

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-3-14 05:42 PM 發表

1911至1949,中國是有反中央的武力集團
今天台灣在北京看來也是反中央的武力集團
但明顯台灣無意理會中國內政

今天的中國人,面對強大的國家政權
是只可下跪的 ...
任何時代中國既中央政權都係最強大果個
反中央勢力推翻中央政府, 正正係代表中央政府失民心
唔係你話禁就禁呀

呢條㗎佬的確夠薑!出咁短期嘅支爆認插證

唔...美帝竟然要擊潰全中國人的習爹爹!?

地球人的想法及見解真是非常風趣。
雖然,確實有點不切實際。
當然,事實與否並不重要。
平凡人永遠只要「開開心心、健健康康、肥肥白白」
的生活下去就巳經足夠。

為什么境外的推手寫的軟文都這么弱智

亞努亞圖-學者20-內-啊美利堅-會有-華裔-總統

有冇ching睇過本書?書中有冇講日本幾時出高達?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]