• 瀏覽: 3,977
  • 回覆: 105
+5
引用:
原帖由 refugee 於 2019-3-12 01:06 PM 發表
會唔會好貴,駛唔駛眾籌啊?
貴就預咗啦!籌款目標要定得高啲

當初講話若果律政司司長唔解釋就要覆核,但係講左咁夠耐都未做,依家再講,係咪已經過了期呢,加上先幾日 ICAC 個高層退休時講話證據不足,班西人告條毛咩,呃錢做show 就真!

引用:
原帖由 pcjunior 於 2019-3-12 03:03 PM 發表

單嘢係在位時爆出嚟,未選前邊個知佢收錢?
而家係在位時收大額金錢,唔申報利益咪應該好似煲呔咁囉。
有D唔同,煲呔審批左DBC廣播排照而無申報DBC股東比嘅利益,但689做特首後無再為UGL服務.

乜之前收咗果200萬原來只係給牠們旅遊的嗎﹖私人檢控又要再眾籌嗎﹖

引用:
原帖由 passie1sedan 於 12-3-2019 01:05 PM 發表
......

申請人曾健成,今早在立法會議員林卓廷、尹兆堅及社民連成員梁國雄等人陪同下,帶同印了「聲討梁振英 責問鄭若驊 堅決反貪腐 捍衛(衞)真法治」的橫額和標語,到高等法院入稟提出司法覆核。林卓廷透露,他們除了提出司法覆核外,也找了一名本地資深大律師,研究是否透過私人傳票刑事檢控梁振英。 ...
泛民的法治,由申請法援開始
去法援署入左表未?

引用:
原帖由 refugee 於 12-3-2019 01:06 PM 發表
會唔會好貴,駛唔駛眾籌啊?
交稅季節啊,邊有錢捐?
叫花旗銀行搞個眾籌貸款,俾革命青年申請啦

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-3-12 02:58 PM 發表

三白眼去過英澳查都冇証據,當地政府唔通舔共放過CY
係喎, 唔講都唔記得, 去完英國無功而還後, 三白眼大大聲話去澳洲...去左未, 搞成點, 無晒聲氣? 高高舉起, 輕輕放下?

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-3-12 01:36 PM 發表

無問題 預我一份
你一份姐話捐幾多

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]