• 瀏覽: 62,725
  • 回覆: 611
+19
引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-3-11 08:47 AM 發表

胡亂爆粗衹會顯示智力有問題
我真係有問題架,所以咪吊埋你囉,
我吊你呀~

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-3-11 08:04 AM 發表
本版很多網友 批評“蘋果日報”。
其實,目前的情況,只有“蘋果日報”最能夠發揮 第四權監察政府的功能。
還有,N年前,香港的報紙還會報導中國大陸的新聞的,揭露了 三聚氰胺,豆腐工程,貪官等等。
----------
我的評論:
上述網友現在有機會各抒己見了。他們是社會縮影的一份子。我同時希望,沉默瀏覽者加入政治版【好像須要登記成為香港討論區 ...
我本人唔睇蘋果日報,原因唔係佢反共,而係佢無任何傳媒道德。

當年政改,長毛鳩噏中央一億買一票,咁嚴重嘅指控,蘋果無查證就報導,煽動矛盾,呢個先係最令人討厭之處。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-3-11 08:04 AM 發表
其實,目前的情況,只有“蘋果日報”最能夠發揮 第四權監察政府的功能。
還有,N年前,香港的報紙還會報導中國大陸的新聞的,揭露了 三聚氰胺,豆腐工程,貪官等等。
----------
我的評論:
上述網友現在有機會各抒己見了。他們是社會縮影的一份子。我同時希望,沉默瀏覽者加入政治版【好像須要登記成為香港討論區會員,然後儲夠200分】,參與討論。 ...
睇嚟閣下已中果毒太深無得救

而家落雨天,路上行人都拿傘
但總係無見到市民拿黃色傘?
一樣道理,去酒樓飲茶
亦看不到客人看毒果
原因何在??因為醜呀!!

引用:
----------
我的評論:
上述網友現在有機會各抒己見了。他們是社會縮影的一份子。我同時希望,沉默瀏覽者加入政治版【好像須要登記成為香港討論區 ...
不可壹
不可再
向毒品說不
向毒果說 fuck

毒果害人
影響一生

引用:
原帖由 paperfish236 於 2019-3-11 09:02 AM 發表

我真係有問題架,所以咪吊埋你囉,
我吊你呀~
唔好意思,而家睇醫生有排要排,要蘋果日報幫你反映嗎?

偏頗報章,逢中必反,
雖然中共未必冇過,
但蘋果日報眼中,中共所作,
全是壞事,所以此報祗可評為垃圾報紙!

引用:
----------
我的評論:
很多網友也批評討論區太多打手,收主人錢批評蘋果

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-3-11 09:05 AM 發表

唔好意思,而家睇醫生有排要排,要蘋果日報幫你反映嗎?
多謝先,我睇左醫生啦,醫生話吊
毒果撚係正常喎。

毒果自陳健康事件已看出無傳媒道德..
所謂揭發好多問題都只係數年一兩單,而且加插不少"作"文..
就如一個屎坑中,偶爾有一兩粒糖..
樓主為左食到個一兩粒糖..
每天在屎坑中爬糞..
跟住對人講,只有呢個屎坑有糖食,大家要唔要食啊..

毒果?!執左佢啦!

所有報道都加入個人立場﹐跟本就喺度害人!

文滙, 大公, HKGPAO 直頭唔使問人態度, 因為無人睇

引用:
----------
我的評論:
逢中必反,包庇記協教協律師黨,幫泛民抺黑對手,政見偏頗,娛樂新聞下流

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]