• 瀏覽: 62,770
  • 回覆: 611
+19
引用:
原帖由 swerner 於 2019-3-11 08:46 AM 發表
好多收錢要收佢皮,但好簡單,如果你認為佢假,你咪睇下佢點假
假到經常被法庭判罰

引用:
原帖由 AresCapital 於 2019-3-11 08:45 AM 發表
垃圾蘋果 越早執笠越好
商業運作不同於有黨嘅支持,真係會有執笠嘅可能㗎

日日毒果,真相遠離我。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 11-3-2019 08:04 AM 發表
本版很多網友 批評“蘋果日報”。
其實,目前的情況,只有“蘋果日報”最能夠發揮 第四權監察政府的功能。
還有,N年前,香港的報紙還會報導中國大陸的新聞的,揭露了 三聚氰胺,豆腐工程,貪官等等。
----------
我的評論:
上述網友現在有機會各抒己見了。他們是社會縮影的一份子。我同時希望,沉默瀏覽者加入政治版【好像須要登記成為香港討論區 ...
寫嚟吧撚!j報扢白黐講撚完!

引用:
原帖由 thank-777 於 2019-3-11 08:47 發表

假到經常被法庭判罰
甘你明知你就咪信足,但冇左佢就任人欺瞞

改名啦,必"金主日報″仲好,夠正宗!

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-3-11 08:04 AM 發表
其實,目前的情況,只有“蘋果日報”最能夠發揮 第四權監察政府的功能。
還有,N年前,香港的報紙還會報導中國大陸的新聞的,揭露了 三聚氰胺,豆腐工程,貪官等等。
----------
我的評論:
上述網友現在有機會各抒己見了。他們是社會縮影的一份子。我同時希望,沉默瀏覽者加入政治版【好像須要登記成為香港討論區 ...
批評政府和北京的,豈止平果,還有東方、明報、和星島,不過它們不是如平果的充滿煽動!

睇毒蘋果日報,正常都變白痴!

無限loop舊圖,又冇証冇據老作都叫持平。你係咪智障。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-3-11 08:04 AM 發表
----------
我的評論:
上述網友現在有機會各抒己見了。他們是社會縮影的一份子。我同時希望,沉默瀏覽者加入政治版【好像須要登記成為香港討論區會員,然後儲夠200分】,參與討論。 ...
真係寫得好,青山d老師一定贊你乖。記得準時食藥呀。

引用:
----------
我的評論:
含撚啦。
尼份報紙,害太多人。

引用:
----------
我的評論:
蘋果日報連小學生作文都不如

唔作新聞就係,但大部份都係作,或加鹽加醋

眾人皆醉我獨醒?

慳撚啲啦
跳返入個井度啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]