• 瀏覽: 6,036
  • 回覆: 68
+4
美國冇盟友,只有契弟

做得契弟,就算用 A320 用得好地地都要硬食老美頻密出事嘅 B737 max 8

引用:
意外後,生產商波音公司發出操作使用指引,向航空公司提出如何處理錯誤駕駛艙數據的建議。印尼政府去年11月發表初步報告,指客機的自動安全系統接收錯誤數據,導致機頭20多次向下,機師與系統「搏鬥」失敗,最終釀成空難。
即係次貨?

埃塞俄比亞買的
可能都是次貨多

早前獅子航空跌左隻落來, 又係737 max  又係新機落到冇耐

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-3-10 08:39 PM 發表
會不會有人發癲~走去開機門 ⋯或掟錢幣入引擎祈福
就算打開機門都唔會即刻跌落來, make sense 啦

又胸爛

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-3-10 08:42 PM 發表

你幾時見皮蛋H講嘢make sense?你要求太多了

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-3-10 08:42 PM 發表

飛機飛緊,可以開到機門,都幾大力下,隨時連門框都扯甩埋!

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-3-10 08:54 PM 發表

飛機飛緊,可以開到機門,都幾大力下,隨時連門框都扯甩埋!
就算咁架飛機都唔會咁快跌落來

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-3-10 08:55 PM 發表

就算咁架飛機都唔會咁快跌落來
綠色巨人上到機,架機重有得剩咩?

邪惡美帝立心不良要破壞一帶一路, 美國飛機, 咩人做心照啦, 可憐中國乘客連累全機人..........rip.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]