• 瀏覽: 2,235
  • 回覆: 29
佢老美真仆街! 呢頭搞到委內瑞拉大停電多日害死病人,孕婦和嬰兒,而家又興風作亂,默大媽頂返佢老美喇..

你估個個係澳洲咁仆街咩?

想搞嘢,又唔想自己花錢花力搞,叫d儍仔馬仔搞囉!點知d馬仔唔so佢,老美好無癮!!
委內瑞拉處一樣,想要委的石油資源,但又唔花錢出兵,只出口唔出手……等天鵝肉跌入口。美國好縮骨!

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2019-3-10 11:21 AM 發表
美狗自己係黑海被o俄鬼
趕走,要小弟去挑釁咁廢?汪汪點見人呀?
美國海軍點有膽量獨自挑釁俄羅斯!

成日諗住精人出口,笨人出手,點呢個點個個,得加拿大,澳洲先會受晒,結果自己奶晒野

佢老尾搞屎棍

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-3-10 04:31 PM 發表
美國點解叫人哋挑釁,自己唔帶頭衝
容乜易俾普京扣留美帝戰艦,特朗普好冇面㗎!

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-3-10 10:00 AM 發表
美國佬偷聽我叫床吖嗱
聽到佢叫「床破、床破」(川普)

引用:
原帖由 韓風忽然結他 於 2019-3-10 05:28 PM 發表
成日諗住精人出口,笨人出手,點呢個點個個,得加拿大,澳洲先會受晒,結果自己奶晒野
唔知點解香港無呢條消息,話傻侵會要求駐美國軍隊嘅國家加保護費(駐軍費外,再加50%「會員費」),因為要美國駐軍係privilege,

https://www.guancha.cn/military-affairs/2019_03_09_492976.shtml

克里米亞原本就係屬於俄羅斯。

引用:
原帖由 soilvvang 於 2019-3-10 10:45 AM 發表
德國現時人民安居樂業,啋你都生積,軍費邊個付?糜國佬,你自己玩啦
德國仍至整個歐洲綠化緊,德國近日重系辯論穆斯林可否當德國總理,德國係自身難保

德國就在俄羅斯旁邊, 當然不想被美國佬利用, 隨時變炮灰啊... 美國佬好賤格, 只想借刀殺人隔岸觀火...

引用:
原帖由 o2mini 於 2019-3-10 09:58 AM 發表
彭博社援引熟悉情況的三名消息人士的話報道,德國總理安格拉·默克爾拒絕接受華盛頓提出的在克里米亞海岸演習的提議。

在慕尼黑2月16日舉行的一次安全會議上,美國副總統邁克·彭斯提議默克爾派遣軍艦前往刻赤海峽以挑釁俄羅斯。美國人據此想向克里姆林宮表 ...
因為獨逸怕面對第二次偉大的衛國戰爭

霉國佬正仆街..

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]