• 瀏覽: 23,622
  • 回覆: 47
老美市場甘細~華為邊自在~下話??

熱賣及精選
引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 07:25 PM 發表

你又啱!華為志在十三億人大國印度同美國小弟菲律賓~~~~
一個印度頂得你美國啩?
係咪?
印度??嘩~印度自己d官都貪~華為去果度融人地隻居~印度吾踢佢出大西洋就怪啦~你估個個國家都好以江派把持既中國甘~任佢地拎幾多架??~

樓上講開斯諾登~典解奧爸爸同英女皇會追殺佢既??佢只系爆CIA有竊聽之麻~莫非CIA有d人系俾英女皇同江派收賣左做M16軍情六處既成員追査華爾街股市大手買賣??大少奶剛又小平同志鬼上身~真系R哂頭~諗極都諗吾明美國既事奸9英女皇9樹~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 07:43 PM 發表

哈哈哈~~~香港泛民就是只愛幻想、不看新聞。連世界係點都十下十下~~~~
世界軍火買賣邊一次無中間人食水?
真係無人食水台灣法拉葉案就唔會死人啦!
而且印度人同你好熟?
點解你可以代表印度人發言? ...
大少奶得9閒同強姦大國熟~指出事實姐~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 07:46 PM 發表

你品味真奇怪!連電訊設備個窟都想入?
美國市場甘細~入乜鬼姐~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 07:50 PM 發表

咁奇怪?討論華為啫?你硬係講出出入入做咩?
好~講返華為先~甘華為子女仲乜甘怕去美國既??大少奶系阿游youtube見有人留言話華為牽涉星加坡一宗美藉人命案~但奧爸爸就不了了知~佢地典解甘fd既??仲咩吾俾個機會自己去美國解釋下既??

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 07:57 PM 發表

唔該你啦!討論要建基於共知的事實。。。。。咩命案關人咩事?
要屈都屈好少少。。。用共知的事實來討論很難嗎?
奧爸爸都玩close左個 file~大家知條春咩~你想知~甘侵侵open返個file~大家就去共知好了~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 08:05 PM 發表

咦?你咁講即係自認講緊大話定講緊見到上帝???
唔好意思。我唔信有上帝,我只談現實人生。
等侵侵開翻個案宗你再來發言!可以嗎?
你都吾愛國既~愛國既人都會支持華為將d資金留返系中國發展益下自己國家同人民~邊有你地甘叫人將$帶出國家外架??走資定走佬呀??

d人愛國定吾愛國睇華為事件就知啦!!!

引用:
原帖由 iamcomingagain 於 2019-3-9 08:16 PM 發表

yes.

支持華為將海外賺到的資金留返系中國發展.
yeah~多謝支持~

中國仲有好多窮鄉既國民需要國家去扶~呢d由貪官扶值既奸商跟本不值支持....

引用:
原帖由 kelvin167 於 2019-3-9 08:38 PM 發表

用左華為,即係老美冇得開後門監控全世界囉
老美CIA有英女皇既M16監控~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 10:00 PM 發表

我討論緊華為五g,並唔係討論個人感情問題。
你要去搵南宮夫人多少少。。。
你愛國嗎?愛國請你身體力行~支持華為將資金留在中國發展~來!!!大家齊唱華為美~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 10:00 PM 發表

我睇你就十足失婚婦人咁。。。。
大少奶十分愛國~剛去淘寶支持國產貨~你又愛國嗎??請支持國產華為設備留返d資金在中國建設~全中國人民齊唱華為美~中國5豬萬歲~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 10:01 PM 發表

要討論其他問題請離開。。。。
嘩~大少奶幫緊華為系中國發展5豬架~

你都吾愛國既!!!你更加吾愛華為!!系既使乜推華為去外國做洋奴呀??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股神Livermore 於 2019-3-9 10:23 PM 發表

老美市場,算把啦。
美國猶太人,人渣中人渣,連歐洲猶太老都怕左佢地。
你睇香港代辦,李首席有冇投資美國。
強如匯控,本田,淨俾老美罸金都玩死。
華為去年己放棄美,加市場。求其搵個理由罸錢,算把啦 ...
英女皇仲乜替奧爸爸追殺斯諾登既??因為怕斯諾登爆出由江派引入M16入美情報局做CIA~偷聼華爾街猶太人股市上落行蹤??1997年金融風暴系英女皇聯同M16兼江派班大鱷搞出黎整鬼亞洲同中國??仲有俄羅斯??俄羅斯都俾佢地整得慘了~美國都慘~

典解1997年金融風暴系老美民主黨克林頓執政~2008金融海嘯又系民主黨執政~就有金融乜乜乜既??但2018年直至現在侵侵上左台後~冇事喎~

英女皇/江派同民主黨怕穿煲~所以吾敢叫M16出手監聽華爾街呀??

德國默克爾~你明白了嗎??偷聽你既系英女皇~俄羅斯普京~97金融風暴累到你俄雞毛鴨血既都系英女皇~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]