註冊 登入

【川普圍剿失敗】華為5G商用訂單全球居冠

本主題由 socialwong 於 2019-3-9 10:37 PM 移動
邊有人會有真5豬唔用,走去用又貴又差既假5豬,除非係盲反

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 07:43 PM 發表

哈哈哈~~~香港泛民就是只愛幻想、不看新聞。連世界係點都十下十下~~~~
世界軍火買賣邊一次無中間人食水?
真係無人食水台灣法拉葉案就唔會死人啦!
而且印度人同你好熟?
點解你可以代表印度人發言? ...
佢可能係印度人.

回覆 引用 TOP

美国抢先推出6G就可以打残华为5G

回覆 引用 TOP

華為要做到設備供應鍊就算無美國日本南韓台灣供貨都唔會斷裂先可以安穩,老美整死華為無所不用,孟晚舟判刑唔慌輕

引用:
原帖由 anti_hkd64 於 2019-3-9 07:42 PM 發表

揮軍打L7共9啦…
科技唔了夠人揮,就要揮軍打人,王浩信啲粉絲都係野蠻一族

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-3-9 07:51 PM 發表

未買芯片,不知買高通定華為
好似買INTEL ,
但INTEL 好似仲研究緊5G

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KZL 於 2019-3-9 08:54 PM 發表

華為要做到設備供應鍊就算無美國日本南韓台灣供貨都唔會斷裂先可以安穩,老美整死華為無所不用,孟晚舟判刑唔慌輕
引渡呢家野, 可以上訴,
睇怕都要3,5,年,
到時尾國都唔存在都成問題

回覆 引用 TOP

事實擺在眼前

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 08:08 PM 發表

你都吾愛國既~愛國既人都會支持華為將d資金留返系中國發展益下自己國家同人民~邊有你地甘叫人將$帶出國家外架??走資定走佬呀??
我討論緊華為五g,並唔係討論個人感情問題。
你要去搵南宮夫人多少少。。。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 08:10 PM 發表

d人愛國定吾愛國睇華為事件就知啦!!!
我睇你就十足失婚婦人咁。。。。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 08:21 PM 發表

yeah~多謝支持~

中國仲有好多窮鄉既國民需要國家去扶~呢d由貪官扶值既奸商跟本不值支持....
要討論其他問題請離開。。。。

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-3-9 08:21 PM 發表

咁叻~~香港呢??幾時有自家奶粉食??自家菜自家豬夠香港幾多人食?
香港人靠自己????飲屍水就可以。。。。

回覆 引用 TOP

霸王帝國有11艘航母

懷念過去常陶醉 一半樂事一半令人流淚
夢如人生快樂永記取 悲苦深刻藏骨髓
韶華去四季暗中追隨 逝去了的都已逝去
常見明月掛天邊 每當變幻時 便知時光去

回覆 引用 TOP

上月球!救地球!全世界只佢係好人!都作得出 重有乜唔會作

回覆 引用 TOP

華為5G受歡迎, 全世界都想享用平靚正通訊科技, 美國佬的大話劣招冇人會信了...

反中亂港犯民賤狗冇好人 賤格契弟腦癌黎不斷害港人

港奸: 走狗銘 貪安生 何瀆淫 神棍君 愚弱薇

黑金: 呃錢李呃人 禍港長毛賊 貪瀆屠緊申 廢話冚家傑 公淫毛掹靜

亂港: 佔中三屎 肢亂 淫力 記脅 淫陣 教脅 學攣 學淫(黃痴瘋)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。