• 瀏覽: 24,806
  • 回覆: 206
+4
引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 07:07 PM 發表
有人話愛立信的五G定單比華為多!?
但點解新聞度所得訊息完全不同?

【川普圍剿失敗】華為5G商用訂單 全球居冠

出版時間:2019/03/05 17:51

資策會產業情報研究所(MIC)今天召開記者會,剖析這次世界行動通訊大會(MWC)展5G應用。MIC指出,今年是MWC 展首次出現真正5G應用,展出商用端到端網路設備的解決方案,目前華為拿到的5G設備商用合約,超過諾基亞、愛立 ...
愛立信無可能平得過華為,因為愛立信真係「自主硏發」。成本貴好多

引用:
原帖由 無名 於 2019-3-9 07:41 PM 發表
iPhone 幾時有5G

如果5G 艱難大係全球最慢最屎嘅國家,咁就好囉

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 07:18 PM 發表
老美市場甘細~華為邊自在~下話??
老美市場,算把啦。
美國猶太人,人渣中人渣,連歐洲猶太老都怕左佢地。
你睇香港代辦,李首席有冇投資美國。
強如匯控,本田,淨俾老美罸金都玩死。
華為去年己放棄美,加市場。求其揾個理由罸錢,算把啦

除左老美,都無監控價值,無理由攞自己國家前途教飛,刷老美鞋未必有著數,唔用最快5g一定落後左先

呢個總統好似做幾件大事都係有頭冇尾

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 10:00 PM 發表

我討論緊華為五g,並唔係討論個人感情問題。
你要去搵南宮夫人多少少。。。
你愛國嗎?愛國請你身體力行~支持華為將資金留在中國發展~來!!!大家齊唱華為美~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 10:00 PM 發表

我睇你就十足失婚婦人咁。。。。
大少奶十分愛國~剛去淘寶支持國產貨~你又愛國嗎??請支持國產華為設備留返d資金在中國建設~全中國人民齊唱華為美~中國5豬萬歲~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 10:01 PM 發表

要討論其他問題請離開。。。。
嘩~大少奶幫緊華為系中國發展5豬架~

你都吾愛國既!!!你更加吾愛華為!!系既使乜推華為去外國做洋奴呀??

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 11:26 PM 發表

你愛國嗎?愛國請你身體力行~支持華為將資金留在中國發展~來!!!大家齊唱華為美~

我愛唔愛國要向你交代?你以為自己真是這樣重要嗎?別說笑了。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 11:29 PM 發表

大少奶十分愛國~剛去淘寶支持國產貨~你又愛國嗎??請支持國產華為設備留返d資金在中國建設~全中國人民齊唱華為美~中國5豬萬歲~

...
愛國?我完全看不出你愛在那?

引用:
原帖由 股神Livermore 於 2019-3-9 10:23 PM 發表

老美市場,算把啦。
美國猶太人,人渣中人渣,連歐洲猶太老都怕左佢地。
你睇香港代辦,李首席有冇投資美國。
強如匯控,本田,淨俾老美罸金都玩死。
華為去年己放棄美,加市場。求其揾個理由罸錢,算把啦 ...
英女皇仲乜替奧爸爸追殺斯諾登既??因為怕斯諾登爆出由江派引入M16入美情報局做CIA~偷聼華爾街猶太人股市上落行蹤??1997年金融風暴系英女皇聯同M16兼江派班大鱷搞出黎整鬼亞洲同中國??仲有俄羅斯??俄羅斯都俾佢地整得慘了~美國都慘~

典解1997年金融風暴系老美民主黨克林頓執政~2008金融海嘯又系民主黨執政~就有金融乜乜乜既??但2018年直至現在侵侵上左台後~冇事喎~

英女皇/江派同民主黨怕穿煲~所以吾敢叫M16出手監聽華爾街呀??

德國默克爾~你明白了嗎??偷聽你既系英女皇~俄羅斯普京~97金融風暴累到你俄雞毛鴨血既都系英女皇~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]