• 瀏覽: 24,829
  • 回覆: 206
+4
引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 07:57 PM 發表

唔該你啦!討論要建基於共知的事實。。。。。咩命案關人咩事?
要屈都屈好少少。。。用共知的事實來討論很難嗎?
奧爸爸都玩close左個 file~大家知條春咩~你想知~甘侵侵open返個file~大家就去共知好了~

5G速度打飛G

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 19:58 發表

又唔見香港人飲水自給自足?你的發言和華為有何關係?
秒殺.

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 08:00 PM 發表

奧爸爸都玩close左個 file~大家知條春咩~你想知~甘侵侵open返個file~大家就去共知好了~

咦?你咁講即係自認講緊大話定講緊見到上帝???
唔好意思。我唔信有上帝,我只談現實人生。
等侵侵開翻個案宗你再來發言!可以嗎?

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 08:05 PM 發表

咦?你咁講即係自認講緊大話定講緊見到上帝???
唔好意思。我唔信有上帝,我只談現實人生。
等侵侵開翻個案宗你再來發言!可以嗎?
你都吾愛國既~愛國既人都會支持華為將d資金留返系中國發展益下自己國家同人民~邊有你地甘叫人將$帶出國家外架??走資定走佬呀??

d人愛國定吾愛國睇華為事件就知啦!!!

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 20:08 發表

...愛國既人都會支持華為將d資金留返系中國發展益下自己國家同人民...
yes.

支持華為將海外賺到的資金留返系中國發展.

引用:
原帖由 iamcomingagain 於 2019-3-9 08:16 PM 發表

yes.

支持華為將海外賺到的資金留返系中國發展.
yeah~多謝支持~

中國仲有好多窮鄉既國民需要國家去扶~呢d由貪官扶值既奸商跟本不值支持....

引用:
原帖由 JC912 於 9/3/2019 19:57 發表
你話大陸奶粉可以自給自足,全球銷量居冠,唔駛求人,就真係可賀。
咁叻~~香港呢??幾時有自家奶粉食??自家菜自家豬夠香港幾多人食?

川普找屎

華為係中國人既希望和光榮,愛祖國用華為。

連毒果都啪講反中畜情何以堪

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2019-3-9 07:24 PM 發表
即係點架?
用左華為,即係老美冇得開後門監控全世界囉

引用:
原帖由 kelvin167 於 2019-3-9 08:38 PM 發表

用左華為,即係老美冇得開後門監控全世界囉
老美CIA有英女皇既M16監控~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]