• 瀏覽: 24,800
  • 回覆: 206
+4
樓上講開斯諾登~典解奧爸爸同英女皇會追殺佢既??佢只系爆CIA有竊聽之麻~莫非CIA有d人系俾英女皇同江派收賣左做M16軍情六處既成員追査華爾街股市大手買賣??大少奶剛又小平同志鬼上身~真系R哂頭~諗極都諗吾明美國既事奸9英女皇9樹~

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 07:37 PM 發表

印度??嘩~印度自己d官都貪~華為去果度融人地隻居~印度吾踢佢出大西洋就怪啦~你估個個國家都好以江派把持既中國甘~任佢地拎幾多架??~ ...
哈哈哈~~~香港泛民就是只愛幻想、不看新聞。連世界係點都十下十下~~~~
世界軍火買賣邊一次無中間人食水?
真係無人食水台灣法拉葉案就唔會死人啦!
而且印度人同你好熟?
點解你可以代表印度人發言?

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 07:43 PM 發表

哈哈哈~~~香港泛民就是只愛幻想、不看新聞。連世界係點都十下十下~~~~
世界軍火買賣邊一次無中間人食水?
真係無人食水台灣法拉葉案就唔會死人啦!
而且印度人同你好熟?
點解你可以代表印度人發言? ...
大少奶得9閒同強姦大國熟~指出事實姐~

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 07:45 PM 發表

大少奶得9閒同強姦大國熟~指出事實姐~
你品味真奇怪!連電訊設備個窟都想入?

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 07:46 PM 發表

你品味真奇怪!連電訊設備個窟都想入?
美國市場甘細~入乜鬼姐~

早前華為都已講過已簽25份約。韓國老公(LG)已知是其中一個客。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 07:47 PM 發表

美國市場甘細~入乜鬼姐~
咁奇怪?討論華為啫?你硬係講出出入入做咩?

引用:
原帖由 無名 於 9/3/2019 19:41 發表
iPhone 幾時有5G
未買芯片,不知買高通定華為

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-3-9 07:51 PM 發表

未買芯片,不知買高通定華為
用 蘋果自家

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 07:50 PM 發表

咁奇怪?討論華為啫?你硬係講出出入入做咩?
好~講返華為先~甘華為子女仲乜甘怕去美國既??大少奶系阿游youtube見有人留言話華為牽涉星加坡一宗美藉人命案~但奧爸爸就不了了知~佢地典解甘fd既??仲咩吾俾個機會自己去美國解釋下既??

樓主搞錯啦,華為已經同火星人簽咗火星5G發展訂單,起碼領先美國2世紀

你話大陸奶粉可以自給自足,全球銷量居冠,唔駛求人,就真係可賀。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 07:55 PM 發表

好~講返華為先~甘華為太子女仲乜甘怕去美國既??大少奶系阿游youtube見有人留言話華為牽涉星加坡一宗美藉人命案~但奧爸爸就不了了知~佢地典解甘fd既??仲咩吾俾個機會自己去美國解釋下既?? ...
唔該你啦!討論要建基於共知的事實。。。。。咩命案關人咩事?
要屈都屈好少少。。。用共知的事實來討論很難嗎?

引用:
原帖由 JC912 於 2019-3-9 07:57 PM 發表
你話大陸奶粉可以自給自足,全球銷量居冠,唔駛求人,就真係可賀。
又唔見香港人飲水自給自足?你的發言和華為有何關係?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]