• 瀏覽: 23,612
  • 回覆: 206
引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-12 05:05 AM 發表

在老美既央視~你地仲乜走得甘快呀??你地怕侵侵乜呀??餵~你地吾系專反習豬頭既咩??你地突然返京回朝要習豬頭保護你地呀??咩樹呀??系老美間顧問公司幫江派做假數呀??

習大~吾好意思~習豬頭呢個名系特9個pok kai同江派d打手幫你老人家起架~大少奶叫下叫下又覺得好親切~叫慣左tim~拿~央視應該有野系老美衰左~你知道就得啦~慢慢招呼佢地吧~

侵侵~大少奶真系越來越冧 ...
小里奶奶??咪即係雙波雪榚夾腸仔?信佛都要食腸?

熱賣及精選

附件

268C53C5-6C1C-4423-A905-EEF150762555.gif(801.42 KB)

2019-3-12 11:23 PM

B89D6AB5-6491-4376-8E95-BFE15A2D0494.gif(1.36 MB)

2019-3-12 11:23 PM

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-12 10:54 PM 發表

小里奶奶??咪即係雙波雪榚夾腸仔?信佛都要食腸?
咦??大少奶又篤爆篤中左央視呀??令你發哂茅既??為左令你降低發茅情緒~大少奶會叫侵侵同習豬頭攜手査架啦~

回覆 引用 TOP

我繼篤爆信佛大話精愛講大話外再次篤督信佛大話精天天要食腸。。。

回覆 引用 TOP

中國5G 45%市場比左歐州個邊
如果歐洲唔用華為 歐州會無左大陸 5G 份額
歐州係不能夠唔用華為

回覆 引用 TOP

華為都幾好用,期待5G

回覆 引用 TOP

我下一部都應轉用華為5G手機。一來平靚正,二來感到美國政府做得太過份。滿口仁義道德,但其實做的嘢咪一9樣。而且手法都好毒辣。我個人覺得中國出到有優質產品,如合用都可以一試。

回覆 引用 TOP

我下一部都應轉用華為5G手機。一來平靚正,二來感到美國政府做得太過份。滿口仁義道德,但其實做的嘢咪一9樣。而且手法都好毒辣。我個人覺得中國出到有優質產品,如合用都可以一試。

回覆 引用 TOP

一d 都唔出奇

回覆 引用 TOP

毒果新聞不能信

回覆 引用 TOP

華為真係正!

回覆 引用 TOP

三星真係慘,無人同佢逆向宣傳。

華為就日日比反中人仕推到上頭版。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 07:37 PM 發表

印度??嘩~印度自己d官都貪~華為去果度融人地隻居~印度吾踢佢出大西洋就怪啦~你估個個國家都好以江派把持既中國甘~任佢地拎幾多架??~ ...
果然只有南亞仔最清楚自己祖國內情

5G建成之時,6G又到啦,大家齊齊hi野囉!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]