• 瀏覽: 23,602
  • 回覆: 206
佛教要裝香?唔好笑死人啦!以香供佛同裝香無關架。一柱心香。。。。同裝香有咩關係?
我最鍾意就係同班自認信教既人玩。。。你唔認信教我都唔諗住玩宗教。。。。。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
支持華為

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 08:00 PM 發表

奧爸爸都玩close左個 file~大家知條春咩~你想知~甘侵侵open返個file~大家就去共知好了~

小黃人共通點,都係有病!

香港傳媒己死!新聞根本是故事!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Video 於 2019-3-11 07:20 PM 發表

小黃人共通點,都係有病!
拿~特9既打手呢~俾大少奶系習豬頭同中央面前篤爆哂佢d衰野~最興呢就系玩顏色革命~兼話人有病既~系呢~你地幾時去打7英女皇姐??做得深藍既吾去打7英女皇學咩講顔色??

特9~你個死pok kai系習豬頭面前打7英女皇先好系中國土地上玩顏色革命呀pok kai!!!咪時做漢奸做得你甘狗??

特9於2014年訪緬甸,2016年訪越南,2017年訪泰國/柬埔寨~

點解系甘短時間柒9系2017年到現在~柒9訪過澳洲/柬埔寨/緬甸/越南/泰國~借出訪去見客??

呢幾個國家就系近2個多月中港破到既大毒品案~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-11 10:41 PM 發表

拿~特9既打手呢~俾大少奶系習豬頭同中央面前篤爆哂佢d衰野~最興呢就系玩顏色革命~兼話人有病既~系呢~你地幾時去打7英女皇姐??做得深藍既吾去打7英女皇學咩講顔色?? ...
五十步笑百步

香港傳媒己死!新聞根本是故事!
引用:
原帖由 Video 於 2019-3-12 12:19 AM 發表

五十步笑百步
大佬~人民力量成員反中都有一千萬酬金~系前海收$~青政同班毒L行到最前線~起碼都五千萬啦!!做埋垃圾~冇幾億~大少奶跟佢班pok kai挽鞋!!!

反中亂港既人有冇$買機票呀??冇呀??特9個pok kai甘L衰冇福利俾你班傻9呀??大少奶搵條水喉照住你地!!你地去英國反英女皇!!!大少奶叫條水喉俾夠2千萬你地!!睇下英女皇叫吾叫佢d皇氣打9死你地??中央同香港police真系對特9安排出黎搞事既傻9太仁慈!!你地吾去英國反9英女皇~你班疍散真系咪L出黎幫特9個pok kai搞事啦!!佢個pok kai成身屎~你班傻9傻西仲群埋佢個pok kai到??想成世坐監呀??

特9於2014年訪緬甸,2016年訪越南,2017年訪泰國/柬埔寨~

點解系甘短時間柒9系2017年到現在~柒9訪過澳洲/柬埔寨/緬甸/越南/泰國~借出訪去見客??

呢幾個國家就系近2個多月中港破到既大毒品案~

回覆 引用 TOP

在老美既央視~你地仲乜走得甘快呀??你地怕侵侵乜呀??餵~你地吾系專反習豬頭既咩??你地突然返京回朝要習豬頭保護你地呀??咩樹呀??系老美間顧問公司幫江派做假數呀??

習大~吾好意思~習豬頭呢個名系特9個pok kai同江派d打手幫你老人家起架~大少奶叫下叫下又覺得好親切~叫慣左tim~拿~央視應該有野系老美衰左~你知道就得啦~慢慢招呼佢地吧~

侵侵~大少奶真系越來越冧你~你太勁啦~

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 07:55 PM 發表

好~講返華為先~甘華為太子女仲乜甘怕去美國既??大少奶系阿游youtube見有人留言話華為牽涉星加坡一宗美藉人命案~但奧爸爸就不了了知~佢地典解甘fd既??仲咩吾俾個機會自己去美國解釋下既?? ...
阿游講古仔無次中 你都信

引用:
原帖由 ykmong 於 2019-3-12 10:24 AM 發表

市阿游講古仔無次中 你都信
侵侵信~佢搵返黑鬼奧爸爸個file查就得啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 馬王1968 於 2019-3-12 11:21 AM 發表

大陸啲嘢,打個5折都可能嫌少,乜都造假!搵鬼信!
特衰正苦內部成盤都系假數~連你地投票既結果都系特9個pok kai做假~

回覆 引用 TOP

又冇証據,儍先會聽美國政府齋噏!

回覆 引用 TOP

好咯,夠曬料退出美國市場,支持你告佢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]