• 瀏覽: 24,852
  • 回覆: 47
+4
引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 11:32 PM 發表

我愛唔愛國要向你交代?你以為自己真是這樣重要嗎?別說笑了。
美國市埸甘細~華為去黎做乜~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-9 11:32 PM 發表

愛國?我完全看不出你愛在那?
愛國擺繫心中~吾使用意識形態去表達架~你叫大少奶日日唱國歌~大少奶真系采你都傻~邊個甘蠢甘俾特9玩呀??

你件英女皇成9日夾埋江派老美民主黨搞中國~呢次真系天網灰灰疏而不漏~撞岩系共和黨執政~你想逢十年搞一次屎棍打刧全世界~你真系發緊夢~等侵侵教訓你呢班契弟就岩啦~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-10 12:26 AM 發表

你係咪要制造罵戰???
不是~大少奶只想用政治來看華為~為甚麽在國家有困難GPD低既情況下還要投資海外??

講經濟都講吾通吧??當日華為系靠國庫群貪官扶直下起家~身為國家企業有冇責任去支持自己發跡既地方貢獻國家同人民??人人學李+X當英女皇系自己老母~那來有愛國成份??用國庫起家既企業~系咪要留返低還富於民??靠江派起家既人抽走哂內銀出去海外~有幾多%系真正有回報返俾國家去發展??中資走左去老美投資好多億~但為何老美仍然失業率高企??$去哂邊??

你華為搞到有今日既田地~怪江派同特9特登用喉舌封習豬頭做神又做王挑起侵侵既神經令到這把回力刀插回你自己吧~與人無攸~呢鑊真是厲害了~你的腳~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-10 10:58 AM 發表

投資海外是做義工嗎?
國家收左幾多回報??人民冇交稅~華為那可投資海外??

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-10 10:59 AM 發表

又來了。看來你是基督徒。一天到晚只會拿幻想當事實。用共知的事實去討論真的那樣困難嗎?
有時呢d野時間會話俾人知事實真相既~

特9於2014年訪緬甸,2016年訪越南,2017年訪泰國/柬埔寨~

點解系甘短時間柒9系2017年到現在~柒9訪過澳洲/柬埔寨/緬甸/越南/泰國~借出訪去見客??

呢幾個國家就系近2個多月中港破到既大毒品案~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-10 11:00 AM 發表

精神病人真可憐。。。
英女皇甘L犀利~不如叫英女皇出黎玩好過~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-10 02:49 PM 發表

你又搞錯。你納的稅是給了李家誠嗎?別說笑。人民有沒有交稅和華為如何投資關係何在?
好好用一下腦袋,邏輯是一件好東西。你好像缺了一點點。。。。 ...
華為發展資金初期是中央那個部門提供的??

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-10 02:50 PM 發表

尊重自己是一件好事。勿用粗口近音字。
尊重一下你的父母親。。。。
特柒9這對父母狗官你都吾識??

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-10 02:51 PM 發表

答非所問是泛民唯一可以做的事?
英女皇為何要追殺斯諾登??老美民主黨執政2界~究竟收左幾多$透過移民官俾綠卡江派班貪官家屬??

侵侵)))))有排你查~

睇單既數據只系歐洲居多~系人都估到系英女皇叫你班貪官調d資金去歐洲啦~咪時典做返獨裁大國??英女皇脫歐??夠本亂世界啦??大6班貪官pok kai黑商去老美只系打刼佢華爾街姐!!

英女皇太勁了!!!利用中國人貪既本性引哂佢地班江派去老美收買民主黨~最大功勞莫過於系香港最pok kai既大老虎特9~

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-10 09:28 PM 發表

看來你和管理員有特殊關係!所以你不怕胡言亂語?
拿~如果版主系可以査到ip既~睇下你有冇分身好冇??大少奶只有呢一個同bebe果個~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]