• 瀏覽: 4,048
  • 回覆: 60
+3
特柒9你地放心~你2隻漢奸d水軍再搞大少奶~大少奶就會幫你地宣傳你地去過又俾中港警方破毒破左果d國家架啦~

係人都知中國GDP水份好重,美國學者話3%,佢地話2%已經好克制。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-9 02:21 PM 發表

又咩分身。不過有扮藍絲痴痴呆呆的黃旺旺出沒。日日搵古知新。不知所謂。
有冇第二句??出文都冇d內涵~仲系度搞顏色革命~out吾out d呀??

特9個仔而家做咩工作??你知吾知架??

引用:
原帖由 loyeewah14 於 2019-3-9 02:21 PM 發表

個件已經不是黃絲
是正宗洋狗
條假西洋旺旺最喜歡講下講下就講毒品。最近分析毒品之所以禁不了,根本就是西洋旺旺的主人cia是毒品的最大的主人。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-9 02:21 PM 發表

又咩分身。不過有扮藍絲痴痴呆呆的黃旺旺出沒。日日搵古知新。不知所謂。
咦??柒9都俾藍色既物體小狗佢系黃既~你點睇中港呢單??籃黃合作??

特9於2014年訪緬甸,2016年訪越南,2017年訪泰國/柬埔寨~

點解系甘短時間柒9系2017年到現在~柒9訪過澳洲/柬埔寨/緬甸/越南/泰國~借出訪去見客??

呢幾個國家就系近2個多月中港破到既大毒品案~

引用:
原帖由 loyeewah14 於 2019-3-9 02:21 PM 發表

個件已經不是黃絲
是正宗洋狗
你有冇小狗過柒9系黃??你點睇呢單由中央牽頭既破毒案??特柒9藍黃合作??

特9於2014年訪緬甸,2016年訪越南,2017年訪泰國/柬埔寨~

點解系甘短時間柒9系2017年到現在~柒9訪過澳洲/柬埔寨/緬甸/越南/泰國~借出訪去見客??

呢幾個國家就系近2個多月中港破到既大毒品案~

我以為是誇大200%

特柒9你d水軍再搞大少奶~大少奶真系會幫你地宣傳~東窗事發~系大6兼老美既江派加埋英女皇都吾敢出黎撐你地~睇你地點俾侵侵同習豬頭攜手對付都好~

老調重彈,換湯不換藥。
西方人繼續自衛喇。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 02:30 PM 發表

咦??柒9都俾藍色既物體小狗佢系黃既~你點睇中港呢單??籃黃合作??

呢幾個國家就系近2個多月中港破到既大毒品案~ ...
開心大奶奶
是做雞的嗎

引用:
原帖由 loyeewah14 於 2019-3-9 02:58 PM 發表

開心大奶奶
是做雞的嗎
咦??特9被爆驚天大陰謀~而家好驚呀??甘多水軍出黎既??

police~你地要做足規舉去法庭申請個令~先check 到水軍d ip架~不過你地一早做左~你地慢慢check啦~

香港警察科技組加油!!!!

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 03:40 PM 發表

咦??特9被爆驚天大陰謀~而家好驚呀??甘多水軍出黎既??
西水你都無

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-9 02:30 PM 發表

呢幾個國家就系近2個多月中港破到既大毒品案~ ...
真系痴痴呆呆,甘都可以和毒品聯想埋一齊。
不過可以肯定的是泛民爹爹老美的強力部門cia是毒品的幕后最大老板,所以任何老美去到的地方,毒品都泛濫。毒品可以提供資金給cia滲透和顛覆其他國家。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-9 08:18 PM 發表

真系痴痴呆呆,甘都可以和毒品聯想埋一齊。
不過可以肯定的是泛民爹爹老美的強力部門cia是毒品的幕后最大老板,所以任何老美去到的地方,毒品都泛濫。毒品可以提供資金給cia滲透和顛覆其他國家。 ...
岩啦~講CIA呀??英女皇仲乜追殺斯諾登既??莫非斯諾登篤爆英女皇既M16透過奧爸爸安排之下~入哂情報局做CIA??去同江派竊聽華爾街金融消息??將股市舞高弄低黎揾大$??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]