• 瀏覽: 2,488
  • 回覆: 18
不怕做不到,只怕想不到

基因只決定你來自什麽人,不決定你成爲什麽人
華為告美國政府 
贏左証明美國的霸道
輸左就拆司法獨立既招牌
贏輸都有賺

華為必勝

引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-8 09:59 PM 發表
支持樓主,good idea
美國必須主持正義,將獨裁極權邪惡嘅瓜牙消㓕
係樓主告咩?你支持佢乜嘢?

美國人已習慣隨便吿上法庭

華為輸官司,預咗。
但或多或小,都可以揭開美國仆街一面,支持。

美國左右為難,美國事實真為咗霸權而打壓欺詐華為,睇下美國法院點搞!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-8 21:36 發表
好開心見到華為通過法律途徑告 美國政府, 等果D話乜野政治事件嘅 中華人民共和國人收聲

美國法庭當然要嚴肅處理:
1。傳召 任正非 本人 親自上庭作供
2。要求 華為 公開過去15年帳目
3。要求 華為 公開 黨員、黨委 名冊。
4。要求 華為 將過往使黑錢記錄公開
5。要求 華為 將過往盜竊知識版權嘅記錄公開
6。要求 華為 將同共產黨勾結嘅不法勾當全部公開

甘樣,美國法 ...
點解你掉轉左講到變左係美國告華為既?

引用:
原帖由 煙剷哥 於 2019-3-8 11:14 PM 發表
比三星打到華為痴左線
三星出D機全部摺埋了!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-8 09:36 PM 發表
好開心見到華為通過法律途徑告 美國政府, 等果D話乜野政治事件嘅 中華人民共和國人收聲

美國法庭當然要嚴肅處理:
1。傳召 任正非 本人 親自上庭作供
2。要求 華為 公開過去15年帳目
3。要求 華為 公開 黨員、黨委 名冊。
4。要求 華為 將過往使黑錢記錄公開
5。要求 華為 將過往盜竊知識版權嘅記錄公開
6。要求 華為 將同共產黨勾結嘅不法勾當全部公開

甘樣,美國法 ...
典型的賣國賊👎👎👎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]