• 瀏覽: 15,127
  • 回覆: 81
+2
引用:
原帖由 angux123123 於 2019-3-8 12:09 PM 發表
成日小d蝗蟲既人 其實好恨做蝗蟲
係英女蝗蟲,點同呢

引用:
原帖由 angux123123 於 2019-3-8 12:09 PM 發表
成日小d蝗蟲既人 其實好恨做蝗蟲
新英國人

引用:
原帖由 ape 於 2019-3-8 01:19 PM 發表

英女皇好窮wor大佬
你估班聾屍撚又有錢咩

簽發BNO機構原意可能係咁諗, 付出少, 價錢高 

引用:
原帖由 launch_date 於 2019-3-8 12:00 PM 發表
為幾億港銀,攪咁L多野???行政費都未夠啦,無L野呀~~on99
如果英國真係諗「賺錢」,就係腦殘了
.
CHING 繼續發夢吧...
吹兩吹...當賣廣告...就多個收入來源, 只係出個旅遊証件又唔使負責的, 無人會反對的.
有咩事..佢D"香港職員" 都只係會彈返比香政府跟進.

引用:
原帖由 vanillaq_X 於 2019-3-8 12:00 PM 發表

古老話落:非我族類,其心必異!!
好可惜 自己友當你 水魚咁禁 水魚咁劏, 自己友都唔好得去邊.

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-3-8 12:47 PM 發表
BNO全球大部分國家都VISA FREE,唔使係護照貼VISA紙,一頁都夠dum幾十個印,一本護照夠用10年
只有中共國啲垃圾護照要成日貼VISA紙多多頁數都唔夠用
BNO本身就係高貴大英子民身分象徵,BNO收$1000真係唔貴,當係買保險咁買個優質英國領事服務都已經超值 ...
夠格的BNO推銷員

引用:
原帖由 hundredhundred 於 2019-3-8 01:42 PM 發表

夠格的BNO推銷員
打漏字,夠 _ 格的BNO推銷員

引用:
原帖由 soilvvang 於 2019-3-8 12:11 PM 發表
如果畀你,早於97都畀咗啦,仲發夢
因為佔中果班垃圾永世不會醒, 日日望英犬會回來打鳩佢地

引用:
原帖由 kid_a 於 2019-3-8 01:37 PM 發表

CHING 繼續發夢吧...
吹兩吹...當賣廣告...就多個收入來源, 只係出個旅遊証件又唔使負責的, 無人會反對的.
有咩事..佢D"香港職員" 都只係會彈返比香政府跟進. ...
CHING 係
"就當40萬合資格港人都申請,單係護照費收入高達4.36億港元"

全部先係得4.36億,當佢好受歡迎有一半,即2億幾港元
1000蚊費用,仲要係包埋郵費....我估未計政府落袋,制造成本超過一半

即政府行政最多得1億袋......... 極可能成本都未夠比,賺乜野錢??????

係要講「搵錢」,就應該取消BNO,煩少好多野,
單係行政費都慳唔少,香港又無比稅英國,
唔係責任,為乜事仲要幫你攪Li攪Lu?????

收得果1億,攪個特別通道比你過關?
連毛夾屎亂咁計叫金礦,笑鳩死人咩

.

唔放下風,點引到你班傻人交錢續期

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]