• 瀏覽: 15,100
  • 回覆: 81
+2
引用:
原帖由 ape 於 2019-3-8 12:35 PM 發表
幾錢一本
1600幾續期
上年個價
不過好寄去英國

引用:
原帖由 vanillaq_X 於 2019-3-8 12:00 PM 發表

古老話落:非我族類,其心必異!!
此話只適合同人講,不適用於羊驢

引用:
原帖由 ape 於 2019-3-8 12:38 PM 發表

你會移民嗎
哈哈
不會過去繳稅!!!
不過,我沒本事而已,香討大把有本事的,少我一個不少

有錢有料果批人在居英權計劃接收左架喇 

今日攞住本BNO嘈緊果班人 係最窮最廢果班人,

如果你地有錢嘅話,世界咁大有邊度去唔到丫?

乜都無只有一本BNO,人地英國要你黎做咩呢??倒屎??

BNO 問題成日吹同時,英國從不抗拒中國移民...
人地要既係人財同錢財而不是蠢才...

BNO全球大部分國家都VISA FREE,唔使係護照貼VISA紙,一頁都夠dum幾十個印,一本護照夠用10年
只有中共國啲垃圾護照要成日貼VISA紙多多頁數都唔夠用
BNO本身就係高貴大英子民身分象徵,BNO收$1000真係唔貴,當係買保險咁買個優質英國領事服務都已經超值

引用:
原帖由 vanillaq_X 於 2019-3-8 12:00 PM 發表

古老話落:非我族類,其心必異!!
中國人殺中國人
中共發動六四大屠殺,文化大屠殺,新疆西藏大屠殺機北京大排華
讓人銘記於心

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-3-8 12:47 PM 發表
BNO全球大部分國家都VISA FREE,唔使係護照貼VISA紙,一頁都夠dum幾十個印,一本護照夠用10年
只有中共國啲垃圾護照要成日貼VISA紙多多頁數都唔夠用
BNO本身就係高貴大英子民身分象徵,BNO收$1000真係唔貴,當係買保險咁買個優質英國領事服務都已經超值 ...
你用過?
VISA   FREE??

渣bno果D....其實有幾多識英文或去過大陰蒂國

遭英國人白眼願做二等公民

其實倫敦金都係金礦............你信的話

你冇bno 就行開啦 DLLM...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]