• 瀏覽: 12,004
  • 回覆: 170
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 冬樹大人 於 2019-3-6 07:35 PM 發表

假如你曾經搜尋過旅遊的訊息,手機很快就會出現一些廉價機票或酒店類的廣告,網絡會自動將一些你喜愛的資訊,有選擇性地不斷送到你眼前,這是人工智能的基本功能。同時人工智能對大數據的處理和高速演算能力,在商業用途上更盡展所長,八達通、支付寶之類的電子 ...
師兄,麼你咁大細超架﹗
老美監控了幾十年你都唔講。去指責細既,大既又唔講﹗?唉﹗你都係叫聲啦﹗遠既唔講,近近哋既 "凌鏡計劃"你應該知道是甚麼喎﹗
一個去監自己國家,一國去監全世界﹗邊個嚴重呢﹗?唉﹗收聲啦你﹗

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2019-3-7 09:14 AM 發表

叻仔, 如果醫生可以賣廣告好快就會彈醫生廣告
我好多年前已經咁做

樓主第一段已經顯得無知

引用:
原帖由 陳大文先生 於 7-3-2019 09:16 發表

我好多年前已經咁做
mk有個c9用大聲公通街叫左幾年都未有彈廣告

引用:
原帖由 城市民工 於 2019-3-6 09:45 PM 發表
中國監控做得正大光明,好過佢老美全球監控緊仲死都唔認啦
所以禾對大陸政府仲好敬重因為佢直認咁做係為咗社會大衆安全同穩定.好過D美狗偽君子死口唔認

美國早三十年已經監控你

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2019-3-7 09:18 AM 發表

mk有個c9用大聲公通街叫左幾年都未有彈廣告
你係個個師奶?

引用:
原帖由 冬樹大人 於 2019-3-6 19:35 發表
https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/eye-china-01_APbPQ_1200x0.png
假如你曾經搜尋過旅遊的訊息,手機很快就會出現一些廉價機票或酒店類的廣告,網絡會自動將一些你喜愛的資訊,有選擇性地不斷送到你眼前,這是人工智能的基本功能。同時人工智能對大數據的處理和高速演算能力,在商業用途上更盡展所長,八達通、支付寶之類的電子 ...
有邊個國家沒監控呀?你上綱D自動廣告係咩?

引用:
原帖由 陳大文先生 於 7-3-2019 09:26 發表

你係個個師奶?
係就好, 唔洗做日日叫大聲公幾hi咁款

而家D走狗漢奸幾易做,上網出個貼就有錢收

引用:
原帖由 ray99hk 於 2019-3-7 12:19 AM 發表

第一段講嘅野,我日日喺Facebook 經歷緊。
咪係.禾响Yahoo揾樣嘢.Facebook即刻出該類型廣告.咁你話禾有冇比人監控

引用:
原帖由 星升升 於 2019-3-7 07:53 AM 發表
好人好姐怕咩 CCTV?  

我反而覺得成街CCTV好有安全感,夜晚出街都唔怕打劫
所以大陸而家好少街頭罪案.電騙就大把

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2019-3-7 09:28 AM 發表

係就好, 唔洗做日日叫大聲公幾hi咁款
點解唔使日日叫?

引用:
原帖由 煩Q死 於 2019-3-7 09:40 AM 發表

所以大陸而家好少街頭罪案.電騙就大把
係呀,中國台灣省電騙案揚威國際啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]