• 瀏覽: 30,052
  • 回覆: 172
+2
引用:
原帖由 fff888 於 2019-3-6 06:46 PM 發表
幾百億

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190306/bkn-20190306040047949-0306_00972_001.html
又搵老美 屈9呆灣買

引用:
原帖由 winghc04 於 2019-3-7 07:52 AM 發表

又搵老美 屈9呆灣買
呆灣多多都買

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-3-6 07:10 PM 發表
加拿大去年出口總值超過50億加元(約294億港元)菜籽到國外,當中差不多一半,即大約500萬噸,是出口往中國。出生於農家且種植菜籽的方慧蘭說:「理查森國際的情況令人很擔心,我們認為他們(中國)的行為根本沒有合理解釋。」

大麻國違法拘捕孟女士又有咩合理解釋???
大麻蘭仲未知衰 ! ...
唔買要解釋?

加狗養唔熟,做得好!

引用:
原帖由 cll4793 於 2019/3/6 19:12 發表
改種大麻,開擴呆灣市場,應該供不應求。
咁咪變成阿富汗?

仲有冇其他野撤消?

狗主都未使比面,何況係一隻狗

陸續有黎,唔駛擔心,放心就得。

引用:
原帖由 so5472 於 2019-3-7 06:23 AM 發表

禮尚往來,國際基本禮儀,無需多說。
禮尚往來 x 2
此仇不報非君子也

唔係隻隻狗都係大明星d狗咁,主人食乜好野,只要佢可以食,都有得佢食,反而就有好多係大爛仔養嘅狗,主人叫佢咬人時佢就咬,主人食好野時佢就一定無得食,有屎隻狗食都算好彩囉

杜魯多總統可以出口契爺美國市場。契媽歐盟和英國。契哥澳紐波蘭

加拿大農民代罪膏羊

咁明顯都唔明,我真係唔明啦

引用:
原帖由 mib04 於 2019-3-6 06:57 PM 發表
加拿大應該立即由美加邊境遞解舟舟出境,之後點做由美國決定
美國就係為左貿戰先叫加拿大捉佢,只要唔係美國扣押孟,中國就冇理由向美國發難,你直接將孟送去美國=得罪美國+中國囉,特別係美國就係隔離,你加拿大唔洗有運行

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-3-6 07:30 PM 發表
杜老多無政績,又與中國関係悪化,又被前閣員告政治干涉司法!應好快落台。
由親中前主駐北京大使頂上啦,放走孟晚舟,恢復中加友好就得!
唔會的,因為佢聽美國話,反而唔聽美國話的國家,一直會俾美國佬以各種理由支持反對派,搞亂佢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]