• 瀏覽: 3,060
  • 回覆: 47
到今日為止, 大陸只拘捕兩個加人及準備打把ㄧ個。但原頭係美國喎! 㸃解唔捉番最少ㄧ個? 唔敢? 或等簽好中美貿易條約先郁手呢。其實美國在華間諜ㄧ定比加拿大多ㄧ百倍都唔止, 如果再唔捉,佢哋都走哂啦。

引用:
原帖由 Liverpoolman 於 2019-3-6 07:36 AM 發表
到今日為止, 大陸只拘捕兩個加人及準備打把ㄧ個。但原頭係美國喎! 㸃解唔捉番最少ㄧ個? 唔敢? 或等簽好中美貿易條約先郁手呢。其實美國在華間諜ㄧ定比加拿大多ㄧ百倍都唔止, 如果再唔捉,佢哋都走哂啦。 ...
幼稚!宜家捉簡直火上加油,再添煩亂!

如果那些尾國人有犯法,當然要捉!

共產黨對住美國只係死淨把口
夠膽講但冇膽做

引用:
原帖由 Liverpoolman 於 2019-3-6 07:36 AM 發表
到今日為止, 大陸只拘捕兩個加人及準備打把ㄧ個。但原頭係美國喎! 㸃解唔捉番最少ㄧ個? 唔敢? 或等簽好中美貿易條約先郁手呢。其實美國在華間諜ㄧ定比加拿大多ㄧ百倍都唔止, 如果再唔捉,佢哋都走哂啦。 ...
不如射個核彈到馬仔日本。

直播捉柒撚普上機高空掉

引用:
原帖由 Tyy7188 於 2019-3-6 08:23 AM 發表
直播捉柒撚普上機高空掉
笑死我。。。

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2019-3-6 07:53 AM 發表

幼稚!宜家捉簡直火上加油,再添煩亂!
不會捉,只會令他消失,據報,有4O多在華間諜不見了,花旗佬唔敢公開。

引用:
美國間諜太多太唔值錢, 死兩個當一雙, 好容易變節投華, 到時要養埋佢地仲蝕底

捉幾多條卒仔都無用,人地捉一條已經bingo

引用:
原帖由 Liverpoolman 於 2019-3-6 07:36 發表
捉加拿大人系因為佢地响中國犯法,執法系主權國的義務。

己所不欲勿施于人,中國一方面媽叉人地政治性捉人,自己又做?通唔通先?

敢咩!

身為中國人為咩走去鬼佬國家先。唔崇洋、唔做洋奴、唔去鬼佬國家,就唔會被羞辱、被欺負、甚至老笠。

太子女喺加國咁耐應該食過唔少洋腸!

引用:
講得出(原)頭都知你冇腦啦!

鍵盤翻頁
左右