• 瀏覽: 3,064
  • 回覆: 47
引用:
原帖由 Liverpoolman 於 2019-3-8 11:15 AM 發表

等到幾時先以牙還牙呀? 比人踏到上心口啦。
甘你咪問下外交部囉

引用:
原帖由 拾玖 於 2019-3-8 12:29 PM 發表

甘你咪問下外交部囉
放心,外交部已經秘密訂擬好一連串營救孟女嘅咀炮計劃!

引用:
原帖由 得閒看看 於 2019-3-8 12:36 PM 發表

聽講係國家自主研發出來

欺善怕惡係中共嘅特色

最緊要明澤在美國
生活得開心又快樂

人哋一早講係不相關嘅事件。係加拿大人犯法

擦共毛果然係高智商,知道共賊國係任意拘捕

捉一千個非白人都無用,特別係以前幫尾蟈用嘢嘅香港看更,要捉啲要緊嘅白人,特別係可以爆柒老土大鑊個啲

引用:
原帖由 yoyozozo 於 2019-3-6 08:09 AM 發表
共產黨對住美國只係死淨把口
夠膽講但冇膽做
係咪好似香港專蝦老弱婦孺自由行,對住解放軍好似死狗,只敢做鍵盤戰士個啲無勇廢青呢?

引用:
原帖由 得閒看看 於 2019-3-8 12:36 PM 發表

睇錯咀炮當開炮
到國家真正行動時,你就知係咪咀炮

引用:
原帖由 Liverpoolman 於 2019-3-6 07:36 AM 發表
到今日為止, 大陸只拘捕兩個加人及準備打把ㄧ個。但原頭係美國喎! 㸃解唔捉番最少ㄧ個? 唔敢? 或等簽好中美貿易條約先郁手呢。其實美國在華間諜ㄧ定比加拿大多ㄧ百倍都唔止, 如果再唔捉,佢哋都走哂啦。 ...
冇用既, 美國人不會因為法治政治手段屈服, 你用法治政治對付佢, 佢會話你係邪惡軸心國, 有大殺傷力武器, 同埋用美國生產的 VX 毒氣殺美國人

大陸懲罰加拿大,主要係怕澳洲丶新西蘭丶英國和日本學加拿大,到時就麻煩。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]