• 瀏覽: 2,815
  • 回覆: 31
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-12 21:28 發表
比美國當係垃圾,都好過比共產黨當係畜牲
你認自己係垃圾就得啦

我真心想信蘋果機都冇!哈哈…

有實俾尾國佬捉到啦

尾國佬做就冇人捉到啦

我要證據,樓主請俾出來!

又一隻跟尾蟈主人發顛嘅瘋狗係度亂吠

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-12 09:13 PM 發表
美國人再羞家 都好過做共產黨走狗。
點解你要咁羞家,踎係香港做共產黨統治下嘅死狗

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-12 21:36 發表
看來畜牲都好安分
垃圾淨係識抹黑別人,你自己都認自己係垃圾,只好叫你垃圾,寫嘅嘢果然係垃圾

全世界都有後門
手機手產商都有自己後門
問題係大陸手機剔走Andriod後門功能(變成自己功能)已令美帝不爽
連發射站都變埋中國產的話就完全失去其監視功能

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-4 11:47 PM 發表
華為替共產黨做走狗,竊取情報是明擺著的,是爲了符合 中華人民共和國 情報法嘅規定。所有竊取嘅情報都會上繳共產黨。

所以,華為設備無需要安裝後門, 所有設備都有資料自動移交共產黨嘅功能。

呢次,我真心幫華為講好話,相信華為會符合法律規定,替共產黨作惡,大家唔使多謝。 ...
傻佬,美國咁耐咁多專家都找唔出証據,相反美國偷窺別國的菱鏡行動就被史諾登爆出,咩都冇得咩!

引用:
原帖由 krolik 於 2019-3-5 12:46 AM 發表
證據呢
Sorry,仇中漢奸嘅黃色字典𥚃頭只有屈字毋須有證據兩個字

引用:
原帖由 男E 於 2019-3-5 12:47 AM 發表
好多人連"後門" 係乜都唔知就照嗡!
基佬全會知

引用:
原帖由 超力電磁俠V 於 2019-3-5 01:39 AM 發表
好肯定你對華為龜產品認識少。

大至電訊設備,少至手機,華龜產品都有後門功能。

最簡單就係,佢嘅手機係可以用電腦遙控操作部手機,同步見到手機畫面。

電訊設備,好多年前已經有內置功能,佢哋專家先識啟動。 ...
微軟系統,有好耐啦!
乜無人話你知咩?

太平門,逃生用嘅。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-4 11:47 PM 發表
華為替共產黨做走狗,竊取情報是明擺著的,是爲了符合 中華人民共和國 情報法嘅規定。所有竊取嘅情報都會上繳共產黨。

所以,華為設備無需要安裝後門, 所有設備都有資料自動移交共產黨嘅功能。

呢次,我真心幫華為講好話,相信華為會符合法律規定,替共產黨作惡,大家唔使多謝。 ...
樓主,你係中國人,要有自信,唔好以為跟西方價值,西人就當你係人,佢地心入面依然當你係狗。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]