• 瀏覽: 2,548
  • 回覆: 14
+3
越南一名剛出生不久的嬰兒,用手扯着醫生的袍子,看似不想醫生離開,情景有趣又可愛。網民紛紛留言為寶寶「繙譯」,說寶寶是要跟醫生算賬呢。...

哈哈…咁得意嘅…隻手仔捉住醫生件衫唔放手,就好似話:你唔好走呀,你唔好走呀~~😊😀

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/international/realtime/article/20190304/59327649

附件

Screenshot_20190304_211559_com.android.chrome.jpg(116.4 KB)

Screenshot_20190304_211606_com.android.chrome.jpg(114.23 KB)

一出世就咁大力

我個仔出世嗰時
剪完臍帶佢搶護士把交剪

呢d只不過係手腳反射動作

大家唔好自作聰明制作自己的理論

毒果又作文

引用:
原帖由 at01 於 2019-3-4 10:34 PM 發表
呢d只不過係手腳反射動作

大家唔好自作聰明制作自己的理論
鬼唔知咩,白痴認真魔人

引用:
原帖由 Woo~ 於 2019-3-4 10:45 PM 發表

鬼唔知咩,白痴認真魔人
係先至好

這個初生BB都幾大件。  

一出世就顯示暴力,應該係黃...

勁 

我最期待的畫面出現了

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-3-4 11:10 PM 發表
一出世就顯示暴力,應該係黃...
咁都睇到係暴力,你就真係黃,黃班病變啊,驗眼啦

個BB好CUTE

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]