• 瀏覽: 21,129
  • 回覆: 228
  • 追帖: 3
+3
正係行法律程序可能都要幾年,而加對加拿大提出指控,如果成功,引渡可能又拖延一段時間。

引用:
原帖由 archress 於 2019-3-4 10:22 AM 發表

盡快送走當無事?
從陸路送走。

制裁楓葉國
還我洲洲

引用:
原帖由 archress 於 2019-3-4 10:22 AM 發表

盡快送走當無事?
唔係送佢走,係強迫佢自願去美國姐.

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-3-4 09:36 AM 發表

睇嚟你好心急喎。大麻國程序出錯,放得
唔洗心急,一件還一件..先引渡,再返去告返加拿大..慢慢玩..應該都要3,5,7年....你好似仲心急woo,放得...😂😂😂😂.....

引用:
原帖由 paoon 於 2019-3-4 10:15 AM 發表

嚴重侵犯了她的憲法權益

終於肯認係加拿大人。
唔知點解中共同中共人要咁關心一個加拿大人。
干涉加拿大內政?

其實中國政府一樣可以向加拿大話晚姐係大陸犯左不小心過馬路, 要求引導晚姐回中國, 甘咪搞掂law, 當然法律程序就留番比d高官念

引用:
原帖由 funguy0815 於 2019-3-4 09:26 AM 發表
交咁去美國先,先再攪孟小姐告加拿大的案件
你以為美國會咁笨實?佢要孟女的話一早直接引度去咗啦!美國最叻借刀殺人,道友多on 99,俾美國冼鑊金,呢勻瘋孽國白鱔上沙灘,找死!,就算道友多嗱嗱林將孟女送去美國,都甩唔到身,中國都要向國民交代,呢壇野有排玩,由孟女當初話要留加讀多個學位就知急嘅唔係中國呢邊,加拿大求神拜佛都要孟女士好身好運!呢勻睇道友多點死!

引用:
原帖由 hanE 於 2019-3-4 10:33 AM 發表

你以為美國會咁笨實?佢要孟女的話一早直接引度去咗啦!美國最叻借刀殺人,道友多on 99,俾美國冼鑊金,呢勻瘋孽國白鱔上沙灘,找死!,就算道友多嗱嗱林將孟女送去美國,都甩唔到身,中國都要向國民交代,呢壇野有排玩,由孟女當初話要留加讀多個學位就知急嘅唔係中國呢邊,加拿大求神拜佛都要孟女士好身好運!呢勻睇道友多點死! ...
咁又唔緊要...孟小姐身體健康仲好..同佢玩返3,5,7年...政府有咩所謂..係孟小姐..同佢老豆唔開心...😂😂😂

kick out her whole family members from Canada 

好撚奇怪D香港本土狗成日驚犯23條比人夾上大陸~
依家去大麻國家係證實一定比人夾到, 又唔驚呢D?
家係出黎吠既都係廢青, 唔會有錢去到北美

如果程序上出錯,咁引渡個case就好大機會打甩!佢只係過境但通緝令係佢到達前一晚已經發出,即係加拿大邊境人員扣留佢三小時完全莫視孟晚舟應有既法律權利。

引用:
原帖由 funguy0815 於 2019-3-4 10:35 AM 發表

咁又唔緊要...孟小姐身體健康仲好..同佢玩返3,5,7年...政府有咩所謂..係孟小姐..同佢老豆唔開心...😂😂😂
睇賴昌星就知瘋孽國係乜東西啦!冇咗華人移民嘅錢!吔屎啦,冇所謂?

求仁得仁啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]