• 瀏覽: 3,440
  • 回覆: 21
+5
美國喬治亞州有一條巨型鱷魚被困在水渠中,有關部門要出動重型機器將牠救起,後來發現牠腹部曾受槍傷,健康情況非常差,只好將牠人道毀滅。由於鱷魚太巨型,有網民以為是假相,有份救援的野生生物學家表示:「牠是存在的。」...

好巨型,好似恐龍咁…我諗獅子老虎都驚左佢,行人勿近。

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/international/realtime/article/20190304/59324326

腹部中槍?
牠爬在地下 為何不是背部中彈?

鱷魚肉湯好味道。

在美國殺動物係英雄,要影相威威

引用:
原帖由 懷風小樹 於 2019-3-4 07:43 AM 發表
美國喬治亞州有一條巨型鱷魚被困在水渠中,有關部門要出動重型機器將牠救起,後來發現牠腹部曾受槍傷,健康情況非常差,只好將牠人道毀滅。由於鱷魚太巨型,有網民以為是假相,有份救援的野生生物學家表示:「牠是存在的。」...

好巨型,好似 ...
特朗普失蹤多年嘅兄弟現原形啫。
冇事,唔好大驚少快。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-3-4 07:56 AM 發表
鱷魚肉湯好味道。
治哮喘。

引用:
原帖由 silverseven 於 2019-3-4 07:53 AM 發表
腹部中槍?
因為巨鱷會好似哥C9咁,企起身,用2隻腳行路

毒果新聞,當笑話看下便可,不可認真

引用:
原帖由 silverseven 於 2019-3-4 07:53 AM 發表
腹部中槍?
會唔會係側邊嘅腹部呢?背部d皮

長知識

引用:
原帖由 懷風小樹 於 2019-3-4 08:18 AM 發表

會唔會係側邊嘅腹部呢?背部d皮
比較厚同硬,驚子彈打唔入~~

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-3-4 07:56 AM 發表
鱷魚肉湯好味道。
補腰益精

引用:
原帖由 lubet 於 2019-3-4 08:20 AM 發表

補腰益精
尤其野生嗰d,超補~~

唔明點解會肚會中鎗?反轉佢呢開鎗?

係水度中魚雷咪中腹囉

引用:
原帖由 Kahim 於 2019-3-4 08:04 AM 發表
在美國殺動物係英雄,要影相威威
影響媒體及政壇核心的 全美步槍協會定期得獎作品

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]