• 瀏覽: 14,437
  • 回覆: 123
引用:
原帖由 Only_G 於 2019-3-23 12:33 PM 發表

真是一條人形的狗,可惜吠再大聲也沒用,世界大局也不會改變的。
日本人比你地支支高人一等已經係事實,講再多都係改變唔到你地支支係低等畜生!

引用:
原帖由 gsmaths 於 2019-3-22 11:22 AM 發表
say so much, you are the first to disappear la. Japan no need betrayer, you go to JP, they give you bullet and say "on9 guy, reborn to be a JP in next life la!"

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2019-3-3 20:52 發表

有美軍,中國會贏條毛
按「美日安保條約」的宗旨,日方單方面向第三方宣戰,美軍沒有出兵支援的義務。緋村氏,你好迷吓喎?

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2019-3-23 06:36 PM 發表

你賣蘿友求美帝幫日本手?

你賣美帝都唔撚屌
班港毒傻西上腦,發夢都想日本仔和美國大兵為他們賣命。

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-3-24 07:39 AM 發表

日本人比你地支支高人一等已經係事實,講再多都係改變唔到你地支支係低等畜生!
甘詆毀自己啊

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2019-3-3 08:45 PM 發表
甲午戰爭又要再次出現
共建大東亞共榮圈
你咪亂講,一會毛主席係北京水晶棺材爬出來感謝皇軍又侵華!

其實,日本人用一招,已經可以令中國不戰而敗。
用大量日本少女,除曬衫一絲不掛在日本軍人前面行,中國士兵不會殺手無寸鐵的人,就只能一路後退⋯⋯

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-3-25 03:01 AM 發表
其實,日本人用一招,已經可以令中國不戰而敗。
用大量日本少女,除曬衫一絲不掛在日本軍人前面行,中國士兵不會殺手無寸鐵的人,就只能一路後退⋯⋯ ...
最怕唔夠靚女數量喎,用啲豬扒來頂擋,咁到時死快啲姐。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-24 07:44 PM 發表

甘詆毀自己啊
我地香港人同你地支支一啲關係都冇喎!

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-3-25 05:40 PM 發表

真系石頭爆出來的畜生咩。

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-3-25 11:46 AM 發表

最怕唔夠靚女數量喎,用啲豬扒來頂擋,咁到時死快啲姐。
可能更加有效?
見到一大堆豬扒操過來,比見到喪屍更令人心膽俱裂,肯定會令年輕士兵落荒而逃!

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-24 07:44 PM 發表

甘詆毀自己啊

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-3-25 06:29 PM 發表

你冇L傻啦,我啲香港人冇你呢種畜生。

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-3-25 06:29 PM 發表

咩我地?我不想被代表~不過我都想中國同日本開戰,中國係時候收復日本省

引用:
原帖由 心水清 於 2019-3-25 06:42 PM 發表

你冇L傻啦,我啲香港人冇你呢種畜生。
香港有你地班畜生先影衰晒香港人!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]