• 瀏覽: 27,589
  • 回覆: 294
怪獸家長

你不仁我不義,你報警我投訴!

引用:
原帖由 gblsf4 於 2019-3-2 09:56 PM 發表
怪獸家長
今次係怪獸老師, 仲係天理不容....

引用:
原帖由 thespanishlady 於 2019-3-2 09:53 PM 發表
一定要投訴啦! 香港跑馬地聖保祿中學 (St Paul’s Secondary School Hong Kong) 啲老師校長弱智㗎!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0302_00822_001.html

聖保祿Last Day報警風波 家長學生向教育局投訴

傳統名校跑馬地聖保祿中 ...
養不教父之過 教不善 師之惰,學校教出一班咁樣學生,可喜可賀。

引用:
原帖由 姣婆四 於 2019-3-2 11:16 PM 發表

今次係怪獸老師, 仲係天理不容....
犯校規, 又犯法
點解唔可以報警? 應該踢出校添, 唔洗畢業了!
投乜野訴? 學生理虧在先!

支持St Paul' s girl 理大唔好腳軟呀
唔可以比學牲同怪獸家長得串進尺

怪獸老師 vs 怪獸家長

結果係浪費警力,學生變得更反叛。

好嚴重呀!
快D轉校啦!
千萬唔好繼續喺哩D垃圾學校讀書呀!
映衰曬呀!

報警咁搞笑  

引用:
原帖由 gblsf4 於 2/3/2019 23:40 發表

犯校規, 又犯法
學校外gathering關學校L事呀!

引用:
原帖由 lubu 於 2019-3-3 12:30 AM 發表

學校外gathering關學校L事呀!
咁叻退學囉! 轉校就關學校L事喇

又死留起度唔退學, 搵家長投訴, 垃L圾學牲

某d學牲/廢青冇邏輯, 自大, 又要威又要戴頭盔
冇撚用

自己學校唔尊重, 點解學校要尊重你?

放工屌老闆, 比老闆知道, 炒L左
又話放左工啦, 關老闆L事

引用:
原帖由 gblsf4 於 2019-3-2 11:40 PM 發表

犯校規, 又犯法
一日為師終身為父,
倒轉學生不是應當是子女嗎?
老師即時判斷的指示就是校規, 甚至法律?....

主題標籤 #教育局
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]