• 瀏覽: 3,965
  • 回覆: 27
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
說它重生
好似死過一次咁
佢只是尚未出道的練習生,打好功底才出道而已

恭喜多謝分享

殲31點樣睇都係最靚嘅五代機!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2019-3-3 12:36 AM 發表
殲31點樣睇都係最靚嘅五代機!
唯一一款,一架都冇軍隊肯要既所謂隱形機,連巴基斯坦都唔肯要,可知幾好。

瀋陽貨都唔知信唔信佢好。
全世界都缺既貨點解到依家全世界都無人要?

海4如果再搞唔出。
殲20又未必搞得上艦。
咁用31求其頂一段時間都好。

但奇就奇在。
連歐洲日本都缺既隱身機。
居然一直沒人感興趣。
搞到好似人人悶在心裡不能說出口是騙案一樣

引用:
原帖由 新殲 於 2019-3-3 01:41 PM 發表
海4如果再搞唔出。
殲20又未必搞得上艦。
咁用31求其頂一段時間都好。

但奇就奇在。
連歐洲日本都缺既隱身機。
居然一直沒人感興趣。
搞到好似人人悶在心裡不能說出口是騙案一樣 ...
我知點解,就係聽到大陸已發明反隱身雷達,所有隱形戰機已無所遁形,研發隱形戰機同買隱形戰機咪浪費金錢咯

引用:
原帖由 南宮老人 於 2019-3-3 02:30 PM 發表

我知點解,就係聽到大陸已發明反隱身雷達,所有隱形戰機已無所遁形,研發隱形戰機同買隱形戰機咪浪費金錢咯
之前歐洲有聯合戰機但係唔夠前瞻性。
用盡力氣搞唔隱身先進戰機。

之後聯合買美國35但估計錯誤。
搞成中型對地為主唔夠空戰力。

因為一錯再錯。中俄戰機先殺出黎。

但今時今日中國都50架殲二十。
點解瀋陽31唔同大陸合作或者買入?
難道唔怕一些中型潛在敵對力量有中俄隱身機。將傳統歐洲空軍勁旅打低。

引用:
原帖由 fb666 於 2019-3-2 08:12 PM 發表
原創 前沿哨所 2019-03-02 11:48:50

http://p3.pstatp.com/large/pgc-i ... 7ae80ba044d9e68ddf1殲-31儘管最近一段時間裡,關于各國研發六代機的消息非常多,但不可否認的是,目前仍舊是以五代機為主的時代。在殲-20、F-22、F-35都已經服役的今天,我國另外一款五代機——殲-31,看起來似乎 ...
只知道會早前 吹到天花龍鳳 打低印度 印度戰鬥機, 原來 16

以我記憶,中國戰機的「死穴」是發動機。現在這個死穴是不是已解決了。

加油  

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-3-3 06:40 AM 發表

唯一一款,一架都冇軍隊肯要既所謂隱形機,連巴基斯坦都唔肯要,可知幾好。
仲係試機階段,未完成!點會賣呀?

外型真係靚到震!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2019-3-5 08:09 PM 發表

仲係試機階段,未完成!點會賣呀?
唔好想當然,好既新野永遠係單等現貨,唔係現貨等單。

F35試機階段已經有好多國家簽訂文件,排著隊等買。

豐田新supra都一早收哂單,你想買要慢慢等。 就算細雞野如playstation未出之前, 試緊機,preorder都已經幾十萬部。
Fc31一個國家pre order都冇,可想而知係幾咁掂。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]