• 瀏覽: 6,700
  • 回覆: 49
+6
原來是美製f16, 當然f16都會有 損傷, 美國人從沒有說自己的戰鬥機師無敵, 不像某國

附件

15515098138941802476858955243324.jpg(223.14 KB)

引用:
原帖由 two3888 於 2019-3-2 03:01 PM 發表
原來是美製f16, 當然f16都會有 損傷, 美國人從沒有說自己的戰鬥機師無敵, 不像某國
唔好死雞撐飯蓋拉。你美爹都無出聲。巴基斯坦出f16,你美爹肯定知道,肯定會丙巴基斯坦。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-2 03:20 PM 發表

唔好死雞撐飯蓋拉。你美爹都無出聲。巴基斯坦出f16,你美爹肯定知道,肯定會丙巴基斯坦。
佢張相
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28064531&extra=page=2
我地已經討論左成日了. 佢仲以為發現新大陸.

引用:
原帖由 two3888 於 2019-3-2 03:01 PM 發表
咁都叫證據?

..........

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-2 03:20 PM 發表

大陸仔條氣唔順呀整天喺度吹 原來係美國f16打下印度戰鬥機, 其實 不只打下米格21
彭博社2月28日報道,印度指責巴基斯坦在其對克什米爾的襲擊中使用美制的F-16戰斗機,這可能引發美國一盟友針對另一盟友部署戰機的外交爭議。 印度表示,在攔截巴基斯坦戰機時,其摧毀了米格-21Bison戰斗機, Su-30 MKI戰斗機和幻影-2000戰機,並有證據可證明,其中包括巴基斯坦F-16戰機發射的AIM-120中程空空導彈殘骸。 ...轉自多維新聞網http://www.dwnews.com/big5/...1551515223920...

引用:
原帖由 神殿老子 於 2019-3-2 04:12 PM 發表

咁都叫證據?
都好過整天說自己打下印度 戰鬥機, 原來唔係瘀到爆啦

咖喱仔好無順氣

飛機大還系飛彈大,見到精子無見飛雞

原來喺f16

非常奇怪,睇嘢都要有邏輯性。
*巴國擊落印戰機應該係事實
*巴國有出動F16戰機
*巴國應該用F16擊落印戰機(有導彈碎片)
*唔係用梟龍戰機擊落
*印度擊落F16唔似真(冇殘骸)

引用:
原帖由 two3888 於 2019-3-2 04:30 PM 發表

大陸仔條氣唔順呀整天喺度吹 原來係美國f16打下印度戰鬥機, 其實 不只打下米格21
彭博社2月28日報道,印度指責巴基斯坦在其對克什米爾的襲擊中使用美制的F-16戰斗機,這可能引發美國一盟友針對另一盟友部署戰機的外交爭議。 印度表示,在攔截巴基斯坦戰機時,其摧毀了米格-21Bison戰斗機, Su-30 MKI戰斗機和幻影-2000戰機,並有證據可證明,其中包括巴基斯坦F-16戰機發射 ...
旺旺up下就系事實啦。

引用:
原帖由 two3888 於 2019-3-2 04:30 PM 發表

彭博社2月28日報道,印度指責巴基斯坦在其對克什米爾的襲擊中使用美制的F-16戰斗機,這可能引發美國一盟友針對另一盟友部署戰機的外交爭議。 印度表示,在攔截巴基斯坦戰機時,其摧毀了米格-21Bison戰斗機, Su-30 MKI戰斗機和幻影-2000戰機,並有證據可證明,其中包括巴基斯坦F-16戰機發射 ...
法輪功出名多假新聞。信一成雙目失明。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-2 06:56 PM 發表

法輪功出名多假新聞。信一成雙目失明。
大陸仔, 你唔好理呢單新聞 可信性, 玩全世界已經報到了相關新聞, 打下印度戰機和你們沒有關係係,' 其實你們的臉皮也相當厚

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2019-3-2 05:45 PM 發表
非常奇怪,睇嘢都要有邏輯性。
*巴國擊落印戰機應該係事實
*巴國有出動F16戰機
*巴國應該用F16擊落印戰機(有導彈碎片)
*唔係用梟龍戰機擊落
*印度擊落F16唔似真(冇殘骸) ...
得出嘅結論即係唔關大陸事, 之前狂吹嗰啲大陸人, 係唔係臉皮太厚啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]