• 瀏覽: 5,458
  • 回覆: 64
+2
引用:
原帖由 愚人之石 於 2019-3-2 11:35 AM 發表
無論邊個做,睇見發射台都得人驚,

下世紀應該係腦癌大爆發年代。
地球太多人,幫幫忙吧

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2019-3-2 03:54 PM 發表

D你啦九唔搭8
幾時同你講at&t 成日要拉at&t 講黎做乜呀
我只係對個速度夠唔夠提出疑問
冇話過at&t 果個係咩速度
d你啦係你話20g唔夠快,咁唔同at&t嘅5Ge比,唔通跟4G比咩?其實我都未用過5G,唔知有幾快,5G網路要同100人share,4G/5Ge唔使share?假設香港e+700萬人口用緊4G網路,轉嗮5G網路,唔通香港人口會變左1400萬?

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-3-1 10:16 PM 發表
抗議華為再次偷竊美國未來技術。
又回到未來?第四集幾時上?

又5G, 又微波, 有Q用. 傻普話佢事旦一條女都38G 大波啦.

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-3-1 10:29 PM 發表
理鳩佢大波 微波
我鄉下基站唔用華為用了愛立信的話
條數點計先
揾皋佢老母打7佢

引用:
原帖由 佛系青年 於 2019-3-2 07:34 AM 發表
會否影響身體?
係bo呢個問題我都想知

引用:
原帖由 o2mini 於 2019-3-1 10:13 PM 發表
https://article-fd.zol-img.com.cn/t_s640x2000/g2/M00/09/0F/ChMlWlx4llmIannwAASlN1Y9IjoAAIh3AO3644ABKVP991.jpg
在2019世界移動大會上,面向5G構建極簡微波承載網,華為發佈了業界首創的5G微波“1+2”極簡架構。在不同承載場景下,通過“1” ...
呢D技術上的描述, 用中文真係唔識睇, IT技術野, 應該寫英文

引用:
原帖由 cll4793 於 2019-3-2 01:05 PM 發表

(20)這個數字太低太不理想了,看At&t的吧,(AT&T says 5G E connectivity will reach average real-world speeds of around 40Mbps.)40啊,快了足足一倍啊。
一個係Gbps, 一個係Mbps 呀!

200meter 一個微波發射,生cancer ,so easy

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-3-1 10:30 PM 發表
即係非洲國家周圍都係華為5G基站時, 美國仲係行緊3-4G.
為民主公義理念, C1A 資助反對派炸佐佢。

引用:
原帖由 百李挑一 於 2019-3-1 10:34 PM 發表
即系要斷人財路啫
中國次次都做成平民價人人用得起
唔係中國嘢收得平,係尾國嘢貴。
仲有有啲嘢叫多合一,你估尾國佬唔識,其實係尾國佬要分開一嚿嚿賣,變相再貴啲。

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-3-2 05:33 PM 發表

又回到未來?第四集幾時上?
美國第一個5G服務已上線!AT&T預計15GB月費2,100元|數位時代
https://www.bnext.com.tw › article › at&t...
2018年12月19日 · 身為美國第一大電信商的AT&T,宣布在美國12座城市正式上線5G網路給終端消費者使用,成為美國第一家上線5G行動數據

引用:
原帖由 hermanherman 於 2019-3-4 02:12 PM 發表

為民主公義理念, C1A 資助反對派炸佐佢。
如果好似你哋咁講點解美國而家開始有5g

引用:
原帖由 two3888 於 2019-3-5 09:20 AM 發表

如果好似你哋咁講點解美國而家開始有5g
幫襯美國就安全正義, 否則是邪惡, 獨裁政權。