• 瀏覽: 19,843
  • 回覆: 107
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 maoleitau 於 2019-3-5 12:39 PM 發表

好過阿三好多, 阿三大修親都墜機
會唔會關乎印度買番嚟嘅戰機相對複雜,印度靠自己維修就更加困難

呢架梟龍唔係専門整俾巴基咩?都可以賣俾其他國家?

引用:
原帖由 長期違規會員 於 2019-3-5 04:05 PM 發表
因為 沙特最近同歐美國家唔係太好關係, 特別係大使館殺人單野
一旦歐美制裁, 全部飛機無零件進口, 到時就瓜直
買中巴戰機可確保唔會因制裁期間無左空軍 ...
沙特對中國無人機已經無限滿意,或者不止買豪華版龍仔,買起條生產線亦有可能。

引用:
原帖由 公園獅子王 於 2019-3-5 05:43 PM 發表
呢架梟龍唔係専門整俾巴基咩?都可以賣俾其他國家?
巴基斯坦自己都想賣

引用:
原帖由 Visita 於 2019-3-5 05:49 PM 發表

沙特對中國無人機已經無限滿意,或者不止買豪華版龍仔,買起條生產線亦有可能。
中國無人機仲有大把好貨。
可能市場大過戰機。

引用:
原帖由 新殲 於 2019-3-5 05:51 PM 發表
巴基斯坦自己都想賣
所以龍仔要轉中國發動機,替粽子機驗證引擎。

引用:
原帖由 Visita 於 2019-3-5 05:56 PM 發表

所以龍仔要轉中國發動機,替粽子機驗證引擎。
暫時最想大陸搞好40人坐的翼地效應船

引用:
原帖由 新殲 於 2019-3-5 06:09 PM 發表

暫時最想大陸搞好40人坐的翼地效應船
民用交通幾好,新疆和絲路長途運輸,方便過高鐵。

摺電話有,摺機有無

真威威了

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-3-2 19:10 發表
梟龍單價可能同古董F5 差唔多。
F15 係去70年代嘅戰機,  F5 係生產更早,是韓戰越戰嘅戰機。
梟龍好似係21世紀嘅戰機。。。。,

賣到同古董戰機一樣平。。。。?
售後服務要比幾多先回到本。。。。?

引用:
原帖由 eriws 於 2019-3-2 12:11 AM 發表
打落二代機米格21就咁開心
是雙發

打落架古董米格21有點威,打落架F35就威,若果連古董都打輸真是羞家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]